Ακουσατε ακουσατε επητα απο μια πτόση της μηχανής το abs μου βγένει εκτός και εγώ για αρχή πάω σε ενα εξουσιοδοτημένω σηνεργίο της bmw στην χαλκιδα-δύο έχει δεν λέω που- για να μου πουν τη να κάνω!!!Ο τύπος στο σηνεργίο μου λέει ότι θα πρέπει να το βάλουμε στον εκγέφαλο και αυτό κοστίζει 20 ευρό μου έρχετε κάπος αλλα λέω δεν γ...τε βάλτω ρε φίλε να δουμε τη θα δίξει ,να σημειώσω ότι το πίσο φρένω δεν δουλευε καθόλου και απο κάπου ειχε κάνει υπερχήληση λαδιού του το λέω.
Μην σας το πολυλογό μου λέει ο τυπος οτι ο εγκέφαλος έβγαλε οτι μάλον θέλει εξαέρωση το πίσο φρένω και μπορεί να μην μας βγάλει κάτι αλο και θα αλάξουμε και τα υγρά φρένου ολα αυτα απο το πρωι η μοτο μέσα και θα το έπερνα το μεσημέρι και η τιμη όλων αυτων ητανε 100 ευρο για εξαέρωση λάδια και 20 για εγκέφαλο!!!

Σιγά μην τους τα εδινα,όταν μου είπε αυτό του λέω ότι δεν υπάρχη μία θα κλήσουμε ενα ραντευου να το φτιάξουμε ουτε εγκέφαλο πλήρωσα ούτε τιποτα την αλη φωρά λέω ολα μαζι .Ενα κολητάρι μου εβαλε τις φωνες ...ρε βλακα για μια εξαέρωση και λαδάκια που κάνουν 6 ευρο θα εδινες 100, ελα απο το σπιτι να το κανουμε !!Μετα απο δύο μέρες επληνα την μηχανή και και ενοιξα το κουτάκι με τα υγρα απο το πίσο φρένο και βλέπω ότι μέσα εχει μια πλαστική μευράνη κατο απο το καπάκι που αυτή απο την πτόση είχε στραβοπιάσει και ειχε φύγει απο την θέση της μόλις την εβαλα καλα και εσφιξα το καπάκι όλα ξαναγίνανε όπως πρώτα!!!
ΜΕ λιγα λόγια αν δεν την εψαχνα λίγο θα εδινα 120 ευρόπουλα στα καλα καθούμενα και στην ουσία μηλάμε υππόθεση 5 λεπτόν!! Τ ΥΧΕΡΌς που δεν εχασα τα λεφτα και ετυχός που πρέπει να κατεβένω αθήνα αφου δεν έχει ακομα η χαλκίδα ενα καλό συνεργίο!!!!