![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι καλα διαβασατε! ηρθε και εμενα η ωρα μου να παω να αλλαξω την φλαντζα κεφαλης στο 800αρακι μου
![]() ![]() βεβαια ενας φιλος που πηγε για το ιδιο προβλημα μεσα στην εγγυηση μου ειπε οτι του ζητησαν 50 ευρω για την εργασια!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην μασάς, δεν ισχύει τίποτα για τα εργατικά. ΔΩΡΕΑΝ. Την άλλαξα στα 7000χλμ και έκτοτε όλα ok. Σήμερα έχω 17500χλμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
ολα δωρεαν ειναι αρχηγε....
|
|
|||
|
|||
![]()
εχεις διαρροη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην φανταστεις.... οτι γινεται πανικος!!!! εχεις δακρυσει λιγο και εχει λερωσει τοπικα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Πραγματι η φλατζα ειναι βελτιωμενη
-Σωστα σου ειπε το συνεργειο, να βαλει και φλατζοκολα καλου-κακου -Εξτρα χρεωση;;; ΟΧΙ βεβαια -Το πολυ δυο ωριτες δουλεια και ποτε παλι προβλημα,κυριως λογω της φλατζοκολας |
|
|||
|
|||
![]()
Ααα!! και κατι αλλο
Η φλαντζα που χανει λαδια δεν ειναι φλαντζα κεφαλης,αλλα του καπακιου βαλβιδων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα σε συνεργειο της Μιχαλακοπουλου το χουν λυσει απο το 2008.Στα ασφαλτινα 800.Κ ειναι δυνατον 2 χρονια μετα να μην βαζουν μια φλαντζα της προκοπης...
|
|
|||
|
|||
![]()
...απ ΄ότι ξέρω οι μοτοσυκλέτες έρχονται με τον κινητήρα "δεμένο"....
η επιλογή της φλάντζας είναι θέμα γραμμής παραγωγής και όχι Ελληνική επιλογή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
εγώ έχω αλλάξει τη πάνω φλαντζα ήδη 2 φορές και μια τη κάτω αυτή στη ποδιά. Και τις 3 φορές λογω διαρροής και ευτυχώς μέσα στην εγγύηση (επομένως δίχως κόστος). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW F800GS | explode | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 30-04-2010 22:22 |
MY F800GS | mrdaellis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 23-04-2010 09:47 |
Ανακληση F800GS.. | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 02-12-2009 19:22 |
fairing for F800GS | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 19-06-2009 00:46 |