![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Περασμένο σαβ/κο έφαγα με το μικρό μου BMW F 650 GS (2003)πολύ βροχή στην εκδρομή μου στην Ήπειρο.
Μετά από τη νεροποντή που φάγαμε το λαμπάκι του ABS μένει πλέον μόνιμα αναμένο και δεν δουλεύει το ABS. έβγαλα τους αισθητήρες να δω αν έχουν πιάσει καμιά βρομιά αλλά τίποτα. άνοιξα το διακόπτη πάνω στο τιμόνι και του έριξα λίγι contact spray μπας και είχε εκεί θέμα αλλά και πάλι τζίφος. Έχει τύχη σε κανένα κάτι παρόμοιο ?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εαν βγάλεις τον ένα πόλο της μπαταρίας, το αφήσεις 2-3 λεπτά και τον ξανασυνδέσεις ?????
μήπως έτσι κάνει κάποιο reset και επανέλθει ??????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα το δοκιμάσω κι αυτό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
SPAM.....Σε μάτιασε ο Σάμης..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι, το κερατά. Έφαγε τη σκόνη μου στην Ήπειρο από το BMW. Στο θέμα μου πήρα τηλ. στο Καφετζάκη και μου είπε πως μάλλον έχει πάρει νερό η κεντρική μονάδα του ABS ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ επιτυχημένη διάγνωση σου έκαναν....από το τηλέφωνο....
η μονάδα τυγχάνει να είναι και από τα πιό ακριβά ανταλλακτικά...πώς τυχαίνει έτσι βρε παιδί μου...... ψαχτο λίγο.....πριν τους τα ακουμπήσεις.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα κάτσω αύριο μόνος μου να λύσω τη μηχανή στο σημείο της μονάδας του ABS και να τσεκάρω τη φίσα και ότι άλλο μπορώ να κάνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το πήγα στο μάστορα και βρήκε πως ένας από τους αισθητήρες ήταν κομμένος.
Κόστος περί τα 70 ευρώ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως τον μέτρησε? Είχε Moditec(Αναγνώστη εγκεφάλου BMW)? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά έχω πάθει μια κέντα με το δικό μου ABS σε 1150. Φιλικά, Κωνσταντίνος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν το βρήκε με αναγνώστη εγκεφάλου BMW, πιστεύω πως θα το έχει μιας και είναι συνεργείο BMW. Δεν ήμουν μπροστά όταν το βρήκε. Το καλώδιο ήταν κομμένο ψηλά στη φύσα και όχι χαμηλά στη ρόδα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται F650GS | nivam | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 51 | 30-12-2010 20:49 |
F650gs twin | gripis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 20-03-2010 20:37 |
F650GS (2spark) | Orfeus | Ζήτηση | 3 | 10-02-2010 17:59 |
Τακάκια F650GS/07 | chrisdim | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 08-02-2010 22:32 |
f650gs | Orfeus | Ζήτηση | 2 | 06-06-2009 03:00 |