![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να βάλω μαγνητικές τάπες σε κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό. Έχει βρει κανείς από κάποιο κατάστημα; Δυστυχώς αυτές που βρήκα είχαν πολύγωνο κεφάλι και δεν μου άρεσαν. Προτιμώ σε άλεν ή torx.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εβαλα στο διαφορικο και ειναι με αλλεν.Απο ebay.
Last edited by jarhead; 26-07-2010 at 17:47. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα Γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά και ο μεταφραστής δεν με διαφώτισε πλήρως! Που τις χρησιμοποίησες; Στον κινητήρα, κιβώτιο ή διαφορικό; |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρον εβαλα μονο μια στο κινητηρα, και μετα βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
"Βοηθάει" καθόλου Σωκράτη ;;;; Μαζεύει ρινίσματα ;;;
|
|||
|
|||
![]()
Aναμενω να συμπληρωσω τα τελευταια 2000 χλμ για την αλλαγη αι θα επανελθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την έχω εδώ και 30.000 χλμ και - ευτυχώς - είναι ολοκάθαρη σε κάθε αλλαγή!
Πάντως, σε γενικές γραμμές, κάνουν δουλειά. Το βλέπω σε πολλά φορτηγά ή παλιά και ταλαιπωρημένα οχήματα που αλλάζουμε λάδια. Βέβαια, συνήθως δεν βλέπεις ρινίσματα, εμφανίζεται σαν μια πηχτή μούργα κολλημένη πάνω στον μαγνήτη. Στον κινητήρα, αφού υπάρχει το φίλτρο για να τα συγκρατεί, βοηθάει πιο πολύ στο να έχεις μια ένδειξη του τι γίνεται μέσα του. Σε διαφορικό και κιβώτιο όμως είναι καλό να υπάρχει μια τέτοια "παγίδα" Τελικά για κιβώτιο και διαφορικό δεν ξέρει κανείς, ε....;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι εχω την εντυπωση οτι καπου το ειχα διαβασει οτι η ταπα του κιβωτιου ειναι απο την μαμα της μαγνητισμενη????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λες; Στην προηγούμενη αλλαγή που έκανα μόνος μου δεν το πρόσεξα.... |
![]() |
|
|