![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λεω απο της 13-8 εως 15 -8 να παω προς βολο και παραλιακες περιοχες οπως γατζεα καλα νερα κλπ ξερει κανεισ να μου δοσει κανενα τηλεφωνο αν υπαρχει κανενα δυκλινο?
για ριχτε μηνημα οι βολιοτες |
|
|||
|
|||
![]()
γιαγιά αρκούδα επειδή έψαξα και εγώ προς τα κει μεριά για 12/8 δεν βρήκα τίποτις.μόνο κάτι 5άστερα σε ψηλές τιμές.
![]() σου εύχομαι να βρεις.. εκτός τόπικ ![]() εγώ αποφάσισα τελικά να τραβηχτώ απο Κυπαρισσία μεριά και προς τα πάνω..δυτική Πελοπόννησο,ή να πάω προς γαλατά- πόρο αν ξέρει κανένας συμφορουμίτης τίποτε για τα δύο μέρη,ας ενημερώσει tnx! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καρά-εκτός τόπικ........... Για Γαλατά-Πόρο δεν γνωρίζω για διαμονή, αλλά αν περάσεις από Άργος η Ναύπλιο 12-13 Αυγούστου αλλά και στις 14 πρωινές ώρες πάρε με τηλ να σε τακτοποιήσω για διαμονή ![]() Στις 14 μεσημέρι αριβεντέρτσι>>>>>>>>>Βαθύ Γυθείου Last edited by siraxanz; 10-08-2010 at 23:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Για ρίξε ένα τηλ στο κάμπινγκ "ΣΥΚΙΑ" στη Κάτω Γατζέα που έχει και δωμάτια και διαμερίσματα. Μετά δες στα Καλά Νερά το "ΝΙΡΒΑΝΑ" . Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Αύριο που θα κάνω μια βόλτα από Γατζέα, θα ρωτήσω τι άλλο παίζει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαγιά Αρκ. καλημέρα,
Στείλε μου, στο π.μ, το κινητο σου, να σε καλέσω και να ειδώ εάν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα. ARGI ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
THEANO HOTEL ::POROS ISLAND:: |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα παω γατζεα σε καμπινκ απο δωματια τιποτε κατα τα αλλα κριση στην ελλαδα......
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
καινουργιος απο βολο | vasos | Καλώς ήλθατε | 26 | 18-05-2010 21:33 |
Η Ιστιοδρομία των Tall Ships στον βολο.... | gsmaniac | Διάφορα | 7 | 07-05-2010 21:21 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 03:32 |