![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα μια γνωμη σχετικα με την ικανοτητα αυτων των μοτο(Κ 1200Gt CBR1100XX Hayabusa κτλ)με αφορμη την πιθανη ανταλλαγη του Βαραντερο μου με το CBR.
Ο φιλος ειναι πολυ θετικος ,επειδη πριν ειχε Βαραντερο και το ξερει σαν μοτο. Μετα απο ενα test ride που το εκανα,ειδα οτι η μηχανη ειναι παιχνιδι στον ελιγμο,αρκετα ελαφρια αισθηση,αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η σκυφτη θεση οδηγησης.... ![]() Αναρωτιεμε πως αυτες οι μοτο παιρνουν τον τιτλο της τουρινγκ αποστολής. Εχει κανεις αποψη,εχει καποια εμπειρια? Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρ'ολο που εχει και ορθιο σχεδον τιμονι?
Παρατηρησα και πολυ ζεστη απο τον κινητηρα Δημητρη. Τι να κανω ρε γμτ,δυσκολευομε πολλυ με το Βαραντερο λογο βαρους,αλλα και απο την αλλη δεν θελω να το σκοτωσω τσαμπα... ![]() Για ανταλλαγη σε εκθεση ουτε λογος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κι όσο για το βάρος, με ένα RT το ξεχνάς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το μηχανάκι που αναφέρεις,το μαυροπούλι δηλαδή της χόντα,πέρα απο το ότι είναι πολύ όμορφο μοτόρι και αξιόπιστος σκύλος,ναι,είναι touring.
ή για να το θέσω καλύτερα είναι και αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα σε αυτούς και εγώ,που προτιμώ λίγο να είμαι σκυφτός και να μην καταπονώ σχεδόν καθόλου την μέση μου. επειδή έχω κάνει ταξίδια και με on-off και το varadero σαν του αδερφού μου,μπορώ να σου πω πως με το sprint που έχει ίδια θέση με το xx ,βγάζω πολύ περισσότερα χιλιόμετρα ξεκούραστος. αλλά και πάλι είναι πως έχεις συνηθίσει. πάντως είναι όμορφο μοτόρι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αισθηση βαρους δεν καταλαβα,αλλο αυτο που με ξένισε ηταν η θεση οδηγησης. Το Βαραντερο με χαλαει επειδη ειναι βαρυ,εχει κεντρο βαρους ψηλα και με δυσκολευει σε χαμηλα χλμ. και στους ελυγμους αναμεσα στα αυτοκινητα. Στο ταξιδι δεν το συζηταω.Εχω ομως μια φοβεια με αυτο το μηχανακι,ειμαι λιγο εδω πεφτω εκει πεφτω. Η μηχανη που ειναι φτιαγμενη για εμενα ειναι το R1200RT,δεν το συζηταω,απλα αν παω σε εκθεση για ανταλλαγη θα μου παρουνε το Βαρα για ενα κομματι ψωμι και σε αυτους τους καιρους δεν λεει..... ![]() Το ΧΧ εχει κιτ στην Γερμανια που προσασρμοζουν ισιο τιμονι (σαν του Βαραντερο) και πιστευω θα ειναι πιο ξεκουραστο. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολλυ μπερδεμενος,ειναι πιο ευκολο για εμενα το ΧΧ αλλα το Βαρα πιο ανετο. Οταν λες ανετο ταξιδι με το sprintτι εννωεις? Ποσα χλμ κανεις σερί ξεκουραστα? |
|
|||
|
|||
![]()
Και το ΧΧ και το GT είναι Sport Touring, με το GT να είναι πιο touring και το ΧΧ να είναι πιο Sport. Αλλαξα το ΧΧ με το Varadero, για touring λόγους. Το ΧΧ είναι κουραστικό σε μεγάλες αποστάσεις και δεν έχει καλή κάλυψη απο αέρα - πρέπει να σκύψεις πολύ. Αν σε ενδιαφέρει ο πιο touring χαρακτήρας πας αβλεπί στο GT.
Last edited by gepol; 17-08-2010 at 08:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εισαι κατατοπιστικος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το GT Μάνο καλό αλλά βαρύ, ζέστη το καλοκαίρι καi λίγο πιο σκληρό απο το RT...Ολα είναι υποκειμενικά και θέμα γούστου και τσέπης...Να μην τα ξαναλέω..το RT για μένα με καλύπτει σε όλες τις παραμέτρους.
52,000 χλμ εχω αλλάξει 2 φορές λάμπα και μια φλάντζα άξονα (30e) Με το καλό ότι κι αν επιλέξεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιο ειναι το θεμα? Το πιο ευκολο ειναι να παω σε μια αντιπροσωπεια να βρω ενα μεταχειρησμενο RT και να μου παρουν το Βαραντερο ανταλλαγη για 2-2500 ευρω ανταλλαγη. Δεν με παιρνει για ετσι,τωρα στην περιοδο κρισης και με την δουλεια μου στα χειροτερα της. Αν καταφερω και δωσω το Βαραντερο 4000 μπορω να βαλω αλλα 5000 να φερω την RT απο Γερμανια. Ετσι και αλλιως αν βγαλω πινακιδα Τσολ(zoll)ενος μηνα,βγαζω το καλοκαιρι μου χωρις να πληρωσω τελωνειο ![]() Απο Απριλη και μετα εκτελωνιζω και ειμαι ετοιμος και καλες βολτες με την κουκλα. ![]() Το θεμα καπταιν ειναι οτι μετρητα δεν εχει ο κοσμος,το Βαραντερο εδω και ενα χρονο που το πουλαω δεν φευγει και για αυτο καταφευγω στην λυση της ανταλλαγης. Για το ΧΧ δεν το βλεπω μετα απο αυτα που μου εγραψαν Arkas-Gepol,αλλα και απο την συντομη επαφη που ειχα εχθες με την μοτο αυτη. Αν δεν γινει κατι μεχρι το τελος της καλοκαιρινης σεζον,τοτε θα το κρατησω το Βαρα και βλεπουμε........... Last edited by manosamos; 17-08-2010 at 10:13. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ειναι ελληνικα ? ε και????? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 10-08-2010 08:26 |
BMW F650GS TOURING ICELAND | gelasios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 25-07-2010 17:57 |
Touring in Albania | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 04-07-2010 12:09 |
BMW R1200R touring special!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 31-07-2009 20:30 |