![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πηγα με την κατερινα σημερα στον σχινια για μπανιο. στο γυρισμο μου λει η κατερινα να σταματισουμε να παρουμε αμπελοφασουλα απο τους υπεθριους πωλητες-παραγωγους.
βλεπουμε εναν και σταματαμε που ειχε αμπελοφασουλα. φιλε ποσο τα εχεις? 6 ευρω το κιλο. τρελοσ ειναι μου λεει η κατερινα 3 ευρω τα εχει ο μαναβης στην γειτονια μας και 2,20 το σουπερ μαρκετ. τα περνω ασχιμα..... ρε φιλε τι 6 ευρω μου λες 3 ευρω τα εχουν τα μαναβικα και 2,20 τα σουπερ μαρκετ. ναι αλλα αυτα ειναι ελληνικα... μου απανταει.. ε και? ισα ισα τα εισαγωμενα εχου το κοστος μεταφορας, της φιλαξης στα ψυγεια, τον εκτελονισμο και χιλια δυο διαολια να το επιβαρινουν. μπορει απο την ισπανια να τα περνουν 0.50 και να φτανουν εδω 2.20 με 3 ευρω. εσυ εδω απο πισο ειναι το χωραφι σου πως ειναι δυνατον να ειναι πιο ακριβα, τι εξοδα εχεις σε εφαγαν τα μεταφορικα η εκτελονισμος? πλακα μας κανεις? ναι αλλα αυτα ειναι φρεσκα. τι μου λες ρε φιλε και για να φαμε εμεις φρεσκα εχοντας εσυ 0.40 εξωδα θα εσχροκερδισεις βγαζοντας 5,60 το κιλο? πιος νομιζεις οτι εισαι? για να περει ενας εργαζομενος 2 κιλα θα πρεπει να σου πληρωσει ενα μεροκαματο, ρε δεν ντρεπεστε λιγο? και μετα σας φτεει το δντ και ######## καλα θα κανουν να σας ξεσκισουν να βαλετε μιαλο και τα πουλατε και μαυρα χωρεις αποδιξη. αμα σου αρεση παρτα αλειως φυγε και ασε μας να κανουμε την δουλια μας. οχι θα καθισω να ψωνισω απο εσας τους μαυραγωριτες καλιτερα να ψωνισουμε απο το σουπερ μαρκετ ισπανικα και να σαπισουν τα πραματα σας μπας και βαλετε μιαλο και παψετε να εσχροκερδιτε στης πλατες του κοσμου... και εφυγα για να μην του πω και αλλα ![]() ![]() ![]() Last edited by γιαγια αρκουδα; 08-08-2010 at 21:56. |
|
|||
|
|||
![]()
2000 δρχ το κιλό τα αμπελοφάσουλα... καπέλο έπρεπε να του τα φέρεις...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγραφαν στην ουγια MADE IN GREECE???
|
|
|||
|
|||
![]()
Και λίγα του είπες..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ηταν αλλο πρασινο πραμα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μήπως με αυτά τα αμπελοφάσουλα φτιάχνεις κεφάλι?Γιατι αν είναι έτσι τότε σου είπε λίγα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην το πα΄με με δραχμές, γιατι το νεράκι που έκανε 50 δραχμές πήγε 170 δραχμές από την μια μέρα στην άλλη. |
|
|||
|
|||
![]()
οχι φίλοι μου! κανείς να μην τα αγοράσει!
να βγάλουν οι μακάκες τις χάντρες να τις κάνουν κομπολόι! ![]() ![]() πήγα το σάββατο στη λαϊκή, ρώτησα έναν παραγωγό γιατί δεν έχουν ταμειακές.....δεν ισχύει λέει ακόμη η υποχρέωσή τους! επίσης είπε ότι όταν μπουν, θα γίνουν πιό ακριβά τα προϊόντα. τώρα γιατί θα γίνει αυτό;! κάτι είπε, αλλά ήταν τόσο άσχετο που δεν κατόρθωσα καν να το συγκρατήσω! είπαμε, να προτιμούμε τα ελληνικά, να στηρίξουμε τους παραγωγούς μας, αλλά όχι να μας πιούν το αίμα κιόλας! |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά να ξέρετε ότι όλα Ελληνικά είναι, απλά όλοι αυτοί που πουλάνε στην άκρη του δρόμου και καλά ότι αγοράζεις φρέσκα από το χωράφι, σε σκίζουνε..κάποτε στο δρόμο από Λεβίδι γιά Άργος εκει στην Αρκαδία ζήλεψα να αγοράσω πατάτες....λοιπόν τότε είχαν στίς λαικές αγορές της Αργολίδας 0,50 με 0,60 οι πιό ακριβές ο τύπος ζήταγε 0,80, γέλασα σε βάρος του και τον αποχαιρέτισα...έλεος και τα προιόντα αυτά οι ίδιοι τα φέρνουν στις λαικές.
Εκμετάλευση ξεκάθαρη, ε, αφού σταμάτησε θα αγοράσει σκέφτεται ο πωλητης, ας τον ξεσκίσουμε...χαλαρά! ![]() Last edited by siraxanz; 10-08-2010 at 08:28. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ελληνικα προοιοντα | PITS | Διάφορα | 2 | 04-10-2009 02:20 |
Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 09:30 |
Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 11:32 |
ειναι τελειως τρελοι................. | Alext | Χιούμορ | 0 | 10-07-2009 00:39 |
Ποσο καλος ειναι ??? | bmwgogagis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-06-2009 00:33 |