GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-01-2011, 10:16
zitsos Ο/Η zitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Δηλεσι
Μoto: μα φυσικα bmw gs 1200
Smile Γρήγορη βοήθεια..... η Ιστορία!!

Γρήγορη βοήθεια η Ιστορία!!
Ανεβαίνω στην αγαπημένη μου μότο για έναν απογευματινό καφέ ,όταν μετά από 50 μέτρα κάνει ένα γλυκό σβήσιμοο οοοοοοοο!!!
Μετά από αρκετή προσπάθεια επανεκκίνησης ούτε γκουκ ουτε μουγκ! ζμπρόξημο μέχρι το σπίτι και έκτατο συμβούλιο !!Αρχίζω τα τηλεφώνα να γράφω στο φόρουμ να λυνω την μότο μήπως και βρω κάτι!!
Οι βοήθεια ερχόταν μπόλικη από παντού … ,’’ πάρε τα μπουζί και καψτα’’, πάρε ένα, μια φύσα και βγάλε την άλλη και φερτει εκεί και δέσε εδώ’’ ,βαλε ένα ντεπον στο αφαλό μια οδοντογλυφίδα στο στόμα και το ένα δαχτυλάκι λίγο έξω από το παράθυρο’’, εεεεε…όχι αυτό είναι γιατροσόφι της γιαγιάς για να μην σε ζαλίζει το αυτοκίνητο !!!Εγώ ρε παιδία εκτός από τα βασικά εργαλεία το μόνο που έχω στο ντουλάπι μου είναι ….γιακομπς καφές με φουντουκ!!
Εκεί λοιπόν που είχα λύσει πλαστικά μπαταρίες μπουζί στην αυλή του σπιτιού ,περνάνε κάτι πιτσιρικάδες- που μένουν ποιο πάνω -μόλις βλέπουν την μηχανή γυμνή εντυπωσιάζονται…’’ κύριε Κώστα τη έγινε ; τι έγινε; Έπαθε ζημιά ; και τώρα τι; και τώρα πως ;και γιατί; και άμα; και εκεί ;και εδώ;….’’’ Αααααα ρε Ηρώδη μαζέψετα!!!
Κεριά και λιβάνια…συμμορία… έχουμε πρόβλημα μάζευε τα θα τα πούμε μόλις τη φτιάξω ένταξη;
Μετά από λίγο σταματάει μπροστά στην πόρτα ένα ντατσουνι με έναν μαυριδερό γύφτο-δεν έχω τίποτα με τους γύφτους είναι μια χαρά-με ένα στραβό ειρωνικό χωμογελο που φαινότανε το χρυσό του δόντι να μου λέει….
-ΕΕΕΕ..παιντι παιντι…-παιδι παιδι-έχει κανένα παλιό σίδερο η κανένα παλιό μηχανάκι για πέταμα;
Βέβαια δεν πείρε απάντηση και έφυγε χωρίς να ξαναρωτήσει…
Μέσα σε όλη την αναστάτωση μου οι λύση δεν ερχότανε και σκέφτηκα να επισκεφτώ έναν μάστορα συνταξιούχο που κάνει τα παπάκια από τους πιτσιρικάδες χρόνια στην πιάτσα που τώρα περνάει την ώρα του…
Μόλις φτάνω στο σπίτι του έφτιαχνε ένα παπί με όλο το σεβασμό που του αρμόζει και έναν πιτσιρικά να τρέχει γύρο γύρο και να του λέει το κάθε τι…
-Που σε ρε zitso; Έλα να ποιούμε ένα τσιπουρακι ,γιατί σε λίγο θα φυτέψω αυτόν το πιτσιρικά μέσα στο πιστόνι που πρέπει να κάνω ρεκτιφιέ!!
-Όχι ρε μαστρογιαννι ευχαριστώ έχω πρόβλημα με το θηρίο δεν παίρνει μπρος και κτλ κτλ κτλ….τη να κάνω;
-Να κάνεις τον σταυρό σου!!! Μου λέει! Μπορεί να είναι κάτι απλό μπορεί να είναι και πολααααα λεφτά!! Σου εύχομαι το καλύτερο και το φθηνότερο!!!
Είχε πάει μεσημέρι και η απογοήτευση είχε αρχίσει να διαγράφετε στο πρόσωπο μου μέχρι που κατέφθασαν ενισχύσεις…ήρθε ο κολλητός με έναν φίλο….
-zitso τα βάσανα σου τελειώσανε ήρθε η βοήθεια ήρθε το συνεργείο ηρθε η NASA στο σπίτι σου φέρτε ραφτάδες φέρτε μπογιατζήδες φέρτε κομμώτριες φέρτε φέρτε…
-Έλα ρε φίλε θα το φτιάξουμε; Τη θα κάνεις;
-Φέρτε τα εργαλεία ….Τελείωσε ετελειωσε σου λέω….
Από το αυτοκίνητο όμως αυτά που ερχότανε δεν φαινότανε για εργαλεία ούτε με ενταλακτικα……
-ρε τη σακούλες είναι αυτές που φέρνεις, τη έχουνε μέσα….;
-φίλε μου είναι λιγο κοκορέτσι λίγες πατατουλες λίγα καλαμάκια –σουβλάκια- και λίγο κρασάκι…θα το φιλοσοφήσουμε το θέμα για να βρούμε την λύση….το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΒΛΑΒΗ Η Η ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Εεεεεε;
Μην σας τα πολύλογο δουλεία δεν έγινε την άλλη μέρα την φόρτωσα και την πήγα στην μαμά αντιπροσωπία…η βλάβη ήτανε ενας αισθητήρας που είναι στην αντλία βενζίνης και βραχυκύκλωσε …200 εουρος!!! Τα περαστικά μας και πάντα τέτοια!!!
Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 10:20
basilis76 Ο/Η basilis76 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Γρήγορη βοήθεια..... η Ιστορία!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 11:13
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Καλοπεράσατε όμως με τις ψητούρες κ το κρασάκι! Τέλος καλό(λίγο ακριβό όμως), κ η καλή σου έτοιμη γιά νέες περιπέτειες!
Σου εύχομαι να αντιμετωπίζεις πάντα τις δυσκολίες με λίγη δόση χιούμορ(όπως τώρα), γιατί τις κάνεις να φαίνονται μικρές!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 11:25
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλοπεράσατε όμως με τις ψητούρες κ το κρασάκι! Τέλος καλό(λίγο ακριβό όμως), κ η καλή σου έτοιμη γιά νέες περιπέτειες!
Σου εύχομαι να αντιμετωπίζεις πάντα τις δυσκολίες με λίγη δόση χιούμορ(όπως τώρα), γιατί τις κάνεις να φαίνονται μικρές!

Jefe
Τέλος καλό όλα καλά πλήρωσες κάτι παραπάνω αλλά όλα τα αντιμετώπισες με πολύ χιούμορ .

Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 11:49
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Ωραίος αλλά 200 γιούρια για τον αισθητήρα; Επίσης κάπου πρόσφατα το ξαναείδα αυτό το πρόβλημα αν το Alzheimer δεν έχει προχωρήσει..

ΥΓ. Τα μηχανολογικά προβλήματα να ξέρεις πως λύνονται πάντα με ένα ραδιοφωνάκι. Είναι βασικό εργαλείο. Δεν εννοείται να μαστορεύεις χωρίς αυτό. Αν το είχες μαζί με τα καλαμάκια θα είχε φτιάξει ο αισθητήρας από μόνος του!
Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 15:22
stelios1977 Ο/Η stelios1977 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Σερρες
Μoto: 800gs

τα σουβλακια πιο ακριβα θα κοστιζανε σε μενα παρα ο αισθητηρας, μαλαματινα ηπιατε;
Reply With Quote
Παλιό 31-01-2011, 22:19
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Ρελε το λενε κι εχει ακριβη τιμη αλλα και ευκολη αλλαγη...
Στο ειχα γραψει και στην απαντηση #16 οταν πρωτοανοιξες το θεμα!
Καλες βολτες τωρα!

Κι αν δε σας κανει κοπο ξεκουμπωστε ΟΛΟΙ ολες τις επαφες εκει που ειναι το ρελε και βαλτε λευκο γρασσο της ΦΙΑΤ η οτι αλλο παρομοιο που διωχνει το νερο και τελος τα εξοδα
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 10:58
zitsos Ο/Η zitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Δηλεσι
Μoto: μα φυσικα bmw gs 1200

ευχαρηστω για την σημπαρασταση ,παντα να ειμαστε καλα και περνανε ολα με το καλητερο τροπο!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 12:50
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Μακάρι να μην σου ξανατύχει καμία βλάβη φίλε,το έπαθα και εγώ το ίδιο και ξέρω...
Reply With Quote
Παλιό 05-02-2011, 02:22
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από zitsos Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαρηστω για την σημπαρασταση ,παντα να ειμαστε καλα και περνανε ολα με το καλητερο τροπο!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης