![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τα μηχανάκια μας ισως δεν είναι τόσο πολύπλοκο να ρυθμιστούν όσο φαίνεται.
Δείτε πως αυτοι οι τύποι,έχουν ιδιοκατασκευές μανόμετρα αντί για το ακριβό twinnmax,πολύ φτηνά και εύκολο να φτιαχτούν και ρυθμίζουν τις μπέμπες.. Αν το κάνει κανείς μας δείχνει (αν θέλει φυσικά)και φωτό η βίντεο. Καλή διασκέδαση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καντε το εσεις παιδια αλλα εγω θα το παω συνεργειο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδα μόνο το 1ο video, δεν είναι δα και κάτι τόσο πολύπλοκο, απλό υποπιεσόμετρο έφτιαξαν για να ελέγχουν ότι το γκάζι "ανοίγει" το ίδιο και στους δύο κυλίνδρους. Αλλά όλα τα λεφτά είναι το ARIEL στο βάθος του πλάνου.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκέψου,οτι βαλβίδες ρυθμίσαμε με ενα φίλο,πριν 6000χλμ περίπου,σε μια αυλή,με χώματα,αέρα,σκόνη,και τα μισά εργαλεία να λείπουν..Ευτυχώς είχαμε καφέ,(με λίγο χώμα μέσα,)και μπύρα.Ζεστή. Απο ένα σημείο και μετά,αποφάσισα για κάποια πράγματα να αποφεύγω τα συνεργεία. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαζι σου...της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι και εγω... Φιλικα ROBIN |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά κυλίνδρων | almenexi | Φροντίδα | 34 | 15-01-2011 22:31 |
Χαρίζονται προστατευτικά κυλίνδρων για gs | Man !!! | Χαρίζεται | 9 | 03-01-2011 12:37 |
προστατευτικά κυλίνδρων R1150gs 03-04 | MIKEVIII | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 15-09-2010 00:03 |
Συγχρονισμός καρπυρατέρ στον boxer κινητήρα | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 4 | 05-11-2009 09:29 |
R 1100 Συγχρονισμός σωμάτων ψεκασμού | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 24-04-2009 02:32 |