![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
AΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ... ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν πειράζει παιδιά και του χρόνου,θα βολέψουμε εμείς τα Ιταλάκια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τόσους έμπειρους παίχτες δεν περίμενα να πάρουν τα μυαλά τους αέρα μετά το πρώτο παιχνίδι..
![]() Με άμυνα για τα μπάζα, δεν ανταποκρίθηκαν ουσιαστικά σε κανένα παιχνίδι.. ![]() Τώρα ας το δούν από τον καναπέ.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αφού σε τέσσερα παιχνίδια, κ με αβαντάζ έδρας, δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση, απέναντι σε μία θεωρητικά κατώτερη ομάδα.
![]() Καλή τύχη στον ΠΑΟ, που πανάξια πήρε την πρόκριση απέναντι στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ ! ! !
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να το δούμε και αλλιώς. Ο ΠΑΟ κέρδισε την μπάρτσα 3-1 και ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 άρα μπάρτσα = ολυμπιακός, μεγάλη χαρά σας δίνω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανονικά έχουμε περάσει αφού και στα 4 παιχνίδια έχουμε βάλει περισσότερους πόντους από τους Ιταλούς.
Πάλι δάχτυλος του Παναθηναϊκου μου μυρίζεται. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Ζήσης έπαιξε υπό την επήρεια ειδικής μη ανιχνεύσιμης
ντόπας κατασκευής Γιαννακο..και ότι ο Χέστον-Χέρστον πως λέγεται χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά.. ![]() ![]() |
![]() |
|
|