![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρες καλησπέρες.Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής θεματάκι.Σκέφτομαι να ελέγξω την τάση του Poly-V ιμάντα.Βρήκα το εξής βίντεάκι απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται επίσης και ρύθμιση βαλβίδων αν αλλάξω τον ιμάντα.Κατά τα άλλα η διαδικασίια φαίνεται απλή εεεε;Ή όχι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πανεύκολο, δεν θέλει εμπειρία. Προσοχή μόνο στην τάση του ιμάντα. Δεν έχει σχέση με βαλβίδες, δεν κανείς καμία αλλαγή ρυθμίσεων στον κινητήρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ερώτηση!!!
γιατί το κάνουμε αυτό? στα πόσα χιλιόμετρα? τον αλλαζουμε ή τον τεντονουμε? και πότε θέλει αλλαγή? αυτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου τον αλλαξαν στα 40000 αλλα η Bmw λεει στα 60000 νιμιζω τελος παντων μικρο κοστος και καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...οσο για το ρυθμισμα γιατι να το κανεις σου σφυραει???
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν έχω πρόβλημα από σφυρίγματα αλλά θα τον αλλάξω μις και ήραν τα χιλιόμετρα του
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Do It your Self 1 Ρύθμιση Βαλβίδων | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 26-12-2010 08:51 |
Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | zarcous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 10-10-2010 08:39 |
BMW F 650 CS Scarver πρόβλημα με ιμάντα | skippybi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 11-02-2010 15:26 |
Ρύθμιση καβαλέτων τιμονόπλακας | green | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2009 14:34 |