![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ FORUM ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( www.scorpioalarms.com/.../sr-i900/ )ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ (ΦΟΒΙΖΕΙ) ΤΟ BUSCAN. ΕΧΩ ΤΟ F650GS (TWIN) 2008. ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ π.χ. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΜΕ 'ΚΛΕΦΤΗ' ΣΤΑ ΦΛΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ??. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. Δ.Π. |
|
|
|||
|
|||
|
Εχω τοποθετησει στη μηχανη μου τον SR-i600 που διαφερει μονο στον τροπο που ενεργοποιειται-απενεργοποιειται ο συναγερμος.
ΔΕΝ εχω αγορασει καθολου το κυκλωμα immobilizer του scorpio καθως βρισκω αυτο της μηχανης πιο αξιοπιστο και δεν θα ηθελα ενα προβλημα του συναγερμου να με αφησει στο μεσον του πουθενα... Ετσι, για να τον τοποθετησω χρειαστηκε να συνδεσω μονο 5 καλωδια. Ενα στον θετικο πολο της μπαταριας, ενα στον αρνητικο, ενα στο πισωφαναρο (απο οπου αισθανεται τη θεση του διακοπτη) και δυο στα φλας (εκλεψα κολλωντας με κολλητηρι κοντα στα πισω φλας κατω απο τη σελα.) Βεβαια η δικη μου μοτοσυκλετα δεν εχει ετοιμη φισσα προκειμενου να δεχθει συναγερμο. Αν δεν κανω ομως λαθος, ο Scorpio εχει αξεσουαρ φισσα για GS οπου δεν χρειαζεται καθολου κοψε-ραψε. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει τέτοια φίσα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχεις δικιο...
http://www.scorpioalarms.com/product...ies/connectors ειχα μεινει με την αισθηση του αδικημενου, οτι υπαρχει φισα για ολες της μηχανες εκτος τη δικη μου.... αλλα στη λιστα δεν υπαρχει καμια BMW .... μεα κουλμπα.... |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ SR-I900R ΜΕΣΩ eBAY (Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ) ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 280 Euro. ΣΤΟ ΚΙΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ , TRANSCEIVER, PERIMETER SENSOR , IGNITION DISABLE KAI RFID ANTENNA. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ , ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΛΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ******************* ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΛΩΔΙΟΥ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ SUPER , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ TRANSCEIVER. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δ.Π. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 29-05-2011 at 21:29. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|
||||
|
||||
|
Μεγειά σου Δημητρό και .... αχρείαστος νάναι ...
![]() Έχω ακριβώς τον ίδιο, εδώ κ δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήπως έχεις τίποτα φωτογραφίες???? |
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικος και αχρείαστος . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Samsung Galaxy i900, Sony Ericsson X8, Nokia X3 | SAMURAI | Πωλήσεις γενικώς | 4 | 28-03-2011 16:07 |
| ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ CLIFFORT | -DHMHTRHS- | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 21-02-2011 14:00 |
| Συναγερμός Scorpio SRi-900WB | evanslam | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 01-10-2010 10:27 |
| Συναγερμός Scorpio sr-i900wb | sakmant | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 18-07-2010 23:22 |
| OMNIA smart phone mobile windows i900 (8gb) Modern Black | danaos | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 27-05-2010 02:08 |