![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, εμφανίζεται ένα βουητό από μπροστά, μάλλον θόρυβος κύλισης. Τα λάστιχα έχουν κάνει περίπου 1000+ χιλιόμετρα και είναι της metzeler..μετά τα 120 km/h ο θόρυβος εξαφανίζεται....έχει κανείς ανάλογες παρατηρήσεις?? να ανυσηχώ για ρουλεμάν αξονα, ρόδας κτλπ?? Η κούκλα έχει κάνει 19000 κμ και ειναι του 2008..
με εκτίμηση! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν τον ακούσει κάποιος δύσκολα θα σου πει.
Μετά τα 120 μήπως απλά είναι ο υπόλοιπος θόρυβος τόσος που δεν ακούς αυτόν; Τον ακούς ακόμα και με 20 χαω; Σε όλα τα οδοστρώματα; |
|
|||
|
|||
![]()
NLS ξεκινάει στα 40-60!! Δεν ξέρω αλλά μπορεί και ναναι χαρακτηριστικό της κούκλας!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα
συνηθως υπαρχουν πολλοι παραγοντες , απο το οδοστρωμα μεχρι και το λαστιχο το ιδιο.Απο προσωπικη μου εμπειρια τα Μετζελερ εχουν ενα θεμα απο παρτιδα σε παρτιδα...στην δικια μου περιπτωση ηταν ελατωματικο.Οσον αφορα το οδοστρωμα προσπαθησε να οδηγησεις με την ιδια ταχυτητα σε διαφορετικους δρομους.Ελπιζω να βοηθησα. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαρακτηριστικό της μηχανής όχι δεν είναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ...μάλλον θα πρέπει να την οδηγήσει κάποιος έμπειρος και να μου πει!! ίσως τετάρτη...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρω οτι τα βασικα τα εχεις κανει ε?
1)ελεγχος πιεσης ελαστικου 2)οπτικος ελεγχος του εμπρος συστηματος μην έχει <<πιασει >> τιποτα.... καλου κακου...κανε και ενα τηλεφωνακι στον λαστιχα σου,....μπορει να σου εκατσε ελαττωματικο... ![]() κα |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο τηλ στον λαστιχά δεν έχω κάνει..μάλλον αύριο θα περάσω από εκεί!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχει και ρουλεμάν ο τροχός. Σηκώνεις τη μηχανή στο κεντρικό σταντ και τον γυρίζεις. Εάν έχει θόρυβο πας για αντικατάσταση......
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω τον εχω απο οταν αγορασα το lt.
στα 2500 χιλ μου εσπασαν τα ρουλεμαν μπροστα μου αλαξαν μονο το ενα......... ο θοριβοσ μιωθηκε για λιγο και στην συνεχεια επανιρθε. αν παρεισ την bmw hellas θα σου πει οτι εχεισ ψυχολογικο προβλημα που πρεπει να το ξεπερασεις. αν εισαι αθηνα τραβα στον θαναση να σου το δει και μην ακους τησ ######## που σου λενε οι μεγαλομαστοροι την bmw. θανασης = μαρτορας με αρ$%δια και οχι αρ%#δια μαστορας. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΖΑΣ | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 18-11-2009 23:15 |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 14:48 |