![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επαγγελματικοί και άλλοι λόγοι με έφεραν κοντά στα βόρεια σύνορα απο την ...απέναντι μεριά....
ποιόν καλό φίλο έχω σκέφτομαι, από τα μέρη αυτά ??? calling Tsompanis, calling Tsompanis, calling Tsompanis... σε χρόνο dt κανονίζω, με περνάνε από τα σύνορα και με κατεβάζουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων... ο Κωστής εκεί, βολτίτσα, βυσσινάδα, κουβεντούλα, σχέδια για καλοκαιρινές εξορμήσεις..... πέρασα πολύ ευχάριστα και πήρα μαζί μου ωραίες ιδέες και προιόντα της Μάνας γης φροντισμένα ευλαβικά από το Κωστή με τα της αξιαγάπητης συζύγου του.... Δημοσίως...ευχαριστώ Κωστή για τη παρέα και ...εις το επανειδείν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτά είναι . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά φίλε Βασίλη!
και εγώ χάρηκα που τα ξανα είπαμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποκλείετε . . .
Με τίποτε. . . Δεν το πιστεύω. . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 14:18 |
Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Βολιοτών! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 26-12-2010 20:52 |
Αχαϊκή συνάντηση Τετάρτη 10 Νοεμβρίου | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 36 | 11-11-2010 11:52 |
Μια συνάντηση στο...Β' Λιμανακι Βουλιαγμενης | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 14-10-2009 20:34 |
Γενέθλια συνάντηση | soter3gm | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 18 | 14-10-2009 17:34 |