![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή θα είμαι διπλός και θέλω να γνωρίσω κάποια στην Αχαϊκή Παρέα και σε όποιον θέλει να έρθει ευπρόσδεκτος, η συνάντηση θα είναι στο γνωστό σε όλους σημείο W στη Μαρίνα της Πάτρας και ώρα 20:00. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανότατα μέσα κι εγώ διπλός.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό παιδιά.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Φίλε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() .................
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε παιδιά . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Μιας και έξυσες την πληγή μου θα σου εξιστορήσω κάτι για να το μάθουν και οι υπόλοιποι φίλοι . ![]() Δυστυχώς έχω αποβάλει το θέμα μηχανή για τα επόμενα πέντε τουλάχιστον χρόνια και ο λόγος είναι η οικογένεια μου που τη βάζω πάνω από όλα. Βλέπεις είμαστε μόνοι εγώ και η γυναίκα μου και δουλεύουμε και οι δυο οπότε καταλαβαίνεις δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά . ![]() Ίσως κάποια Κυριακή γιατί δουλεύουμε και αυτές τις μέρες να μπορέσω να έρθω μόνος αν ταιριάξουν όλα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαϊκή συνάντηση για καφέ - παγωτό 2 Σεπτεμβρίου | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 01-09-2010 02:09 |
Αχα'ι'κή εβδομαδιαία συνάντηση Τετάρτη 26-05-2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 28-05-2010 22:08 |
Τι θα λέγατε για εβδομαδιαία συνάντηση καφέ την Δευτέρα αντι για Τετάρτη; | evanslam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 04-03-2010 15:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 25 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 26-11-2009 02:40 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 11 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 27 | 11-11-2009 22:20 |