![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δύο νέες συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο πραγματοποιήθηκαν, απο την αστυνομία, σήμερα το πρωί, στην Αττική και στη Ρόδο.
Στον Διόνυσο Αττικής ![]() ![]() ![]() Στη Ρόδο, συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας 30χρονος ιδιοκτήτης μιας εκ των παλαιότερων εταιρειών γαλακτοκομικών στο νησί, (65 χρόνια λειτουργίας), για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση συνολικού ύψους 544.426,38 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς. Ααααα, λες να είμαι εγώ...???!!! ... και να γράφω με WiFi μέσα από τις φυλακές? (Είμαι ικανός ![]() ![]() Θα χαιρότανε και το παρεάκι... που επιτέλους θα είχα πτωχεύσει, αααχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, οδηγούνται στους εισαγγελείς... Οκ!
Μετά τι γίνεται; Τα χρήματα τα παίρνει το κράτος; Υπάρχει περίπτωση να χρωστά το κράτος πρώτα επιστροφή ΦΠΑ στους επιχειρηματίες; Γιατί όλα αυτά μου φαίνονται να 'χαμε να λέγαμε; Επειδή έμαθαν ότι ως λαός τα καταπίνουμε όλα αμάσητα, απλά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια... Το δια ταύτα πιο είναι τελικά; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μπορει να ειναι και αυτο, αλλα μεχρι τωρα δεν πολυφαινεται αφου ολοι αυτοι πληρωνουν αυτο το 50%....απότι διαβαζω τουλαχιστον διοτι στα δικαστηρια δεν ειμαι παρων!! |
|
|||
|
|||
![]() 52 όμως πλησιάζω. ![]() ![]() Απόσπασμα:
Ότι τους αφήνουν ελεύθερους... ![]() ![]() Σαν τον Ψωμιάδη ένα πράμα, να καταλάβεις. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή πρόκειται για διαρκές κακούργημα τους πάνε μεν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι απαγγέλλουν την κατηγορία και επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα. Τα περιοριστικά μέτρα προβλέπουν 2 εκ των εξής τριών : - απαγόρευση εξόδου από τη χώρα - παρουσία στο οικείο Α.Τ. κάθε πρώτη - χρηματική εγγύηση Αν αποδεδειγμένα ο κακουργηματίας δεν έχει μια του επιβάλλουν τα 2 πρώτα και τον στέλνουν σπίτι του !!!!!! (αν βέβαια ο υπόχρεος έχει πολλά λεφτά στον ήδη μπλοκαρισμένο τραπεζικό του λογαριασμό μπορεί και να τον εκβιάσουν ζητώντας το 50% 50% που ειπώθηκε). Last edited by DoctorAbo; 30-11-2011 at 23:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς. Π.χ. μετά το τεράστιο σκάνδαλο με τον Κοντομηνά, δεδομένων δε και των περιουσιακών του στοιχείων, το μόνο που κάνει είναι να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 στο ΑΤ Κηφισιάς. Περιουσιακά στοιχεία... ανέπαφα. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε σχέση με όλη αυτή την ιστορία πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι γεμάτη από απατεώνες & καρχαρίες. Εμπεριέχει πολύ μεγάλο ποσοστό τίμιων επιχειρηματιών οι οποίοι απλώς κατέρρευσαν και δεν έχουν μια. Μη ξεχνούμε ότι υπάρχει και η θεωρία του εξιλαστήριου θύματος με αυτούς που μαζεύουν απ τη λίστα και ο νοών νοείτω.
|
![]() |
|
|