|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 Την Πέμπτη 5/1/2012 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο φίλος μας Δημήτρης(arkas).............   Έτσι λοιπόν είπαμε να πιούμε το μεσημεράκι ένα καφεδάκι για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλάξουμε ευχές για το 2012  Θα είμαστε στις 15:00 στο καφέ "PEOPLE" Κουντουριώτου 1 Πλατεία Ελευθερίας Θα χαρούμε πολύ να έρθετε  παρόλο που είναι λίγο δύσκολη η ώρα λόγω δουλειάς   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 

Ωχ!!!!!!! Θα μου τον ρημάξετε τον Αρκάκο.....     | 
| 

| |||
| 
 | |||

μπα τυχερος ειναι δεν εχουμε χρονο ,.,,,.,..,. ας καθοτανε απογευματακι και θα εβλεπε αυτος.,.,.,.,.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 Απόσπασμα: 
     | 
| 

| |||
| 
 | |||

ότι απέμεινε του Αρκά στη Θεσσαλονίκη θα το αποτελειώσουμε στις Σέρρες .... μέσα και εγώ!     | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλα να περασετε φιλαρακι αλλα μεσημεριατικα? Ετσι απλα χωρις κανενα κοψιδι? Η θα οργανωθητε το βραδυ?      | 
| 

| |||
| 
 | |||
    | 
| 

| |||
| 
 | |||
     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 Φαγωθήκατε λυσσάρες      Έναν καφέ είπαμε να πιούμε μεσημέρι και μας πήρατε ψιλό γαζί.............Τέλος πάντων υπάρχουν τελικά αλλαγές στο πρόγραμμα . . . . . . . . . Την Πέμπτη 5/1/2012 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο φίλος μας Δημήτρης(arkas).............   Έτσι λοιπόν είπαμε να πιούμε το ΒΡΑΔΥ ένα καφεδάκι για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλάξουμε ευχές για το 2012  Θα είμαστε στις 20:00 στο καφέ "STAVROS" Εθνικής Αντιστάσεως 3-Πλατεία Ελευθερίας Άντε κουνηθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε      | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 Με το καλό καλά να περάσετε να μου προσέχετε το φιλαράκι μου .      Πάν μέτρον άριστον .      | 
|  | 
| 
 | 
 |