![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Υπαρχει κανενας δικος μας στη Θεσ/νικη που να περναει φωτα xenon??????
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα έχεις αγοράσει κέρνα έναν καφέ και στα περνάω εγώ Γιαννάκο μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για ποιά μέρα μιλάς??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα βρούμε μια μέρα;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα πρέπει να μου κανείς τσιπουροκατασταση για να τα περασω...
![]() κ στα προβολακια.....& βοηθαω ως προς την οικονομικοτερη αγορά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για τον Γιάννη εννοώ Κορνήλιε ποια μέρα θα κατέβει??
Εκτός ανεννοεί να πάμε από κει να του τα περάσουμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έρθετε Σιάτιστα κερνάω προβατίνα
![]() ![]() ![]() ![]() Θα ανέβει φιλαράκι μου την Πέμπτη στον Τρικαλωτη για αλλαγή μάλλον στον διακόπτη από τα προβολακια και με ρώτησε αν ξέρουμε κανέναν να αγοράσει και να του τα περάσει συνάμα ![]() ![]() Φιλαράκια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() την Πέμπτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ρε παιδιά ... είναι πραγματικά συγκινητική η προσφορά σας ... ![]() ![]() ![]() 21:49 ποστάρει ο Γιάννης κ ζητάει μάστορα, 21:53 απαντάει ΘΕΤΙΚΑ ο Κορνήλιος, 22:02 το ίδιο ο Μπάμπης 22:21 κλείνει το "τρίο" ο Μπίλης ... Αν είσαστε κ κοντύτερα, σε άλλη μισή ώρα θα τα είχατε τοποθετήσει κιόλας ... Το μόνο που θα πω είναι ... 1200 ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
22:21 κλείνει το "τρίο" ο Μπίλης ..
.[/QUOTE] Τι εγινε ρε παιδια παιζει τιποτα και δεν το ξερουμε...................ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΡΕΣ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
φωτα xenon | mathioudakis nikos hania | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 22-07-2011 19:29 |
HID XENON | syan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 11-04-2011 11:03 |
Ποια xenon να της φορέσω? | kourepai | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 24-02-2011 18:10 |
Xenon προβληματα; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 29-01-2011 12:27 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 20:35 |