![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι τελικώς μετά από αρκετή σκέψη να βάλω HID φώτα για τη μεσαία σκάλα. Το πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορούν ένα σωρό κιτ και έχω πελαγώσει. Οπότε θα ήθελα να μου πείτε όσοι από εσάς εχετε φορέσει hid και είστε ευχαριστημένοι, ποιο κιτ θα προτείνατε για την F650GS twin.
Ακόμα, ξέρει κανείς αν γίνεται να τοποθετήσεις και κάτοπτρο μαζί με την hid? Από ότι ξέρω σε μηχανή δεν γίνεται, αλλά δεν χάνω και τίποτα να ρωτήσω... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποια philips ακριβώς? Θα μπορούσε να μου στείλεις ένα link?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φτιάχνει η PHILIPS ballasts εκτός από λάμπες xenon
![]() http://www.fotologic.gr/el/attention.html |
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω βαλει της bosch με ενα πολυ μικρο ballast και ειμαι ευχαριστημενος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε η Bosch παράγει Xenon
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και τι ειναι αυτο που εχω βαλει εγω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ Philips,και έγινε η νύχτα μέρα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπορεί οι λάμπες να είναι Philips κ τα Ballast εταιρείας που συνεργάζεται η Philips!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
εγω τα πηρα απο εδω και μου ηρθαν την αλλη μερα οσο απιστευτο και να φαίνεται PHILIPS H1 XENON HID 6000K PURE WEIßE LICHTER KIT bei eBay.de: Lichter Leuchten (endet 11.03.11 14:10:53 MEZ)
και οσο για το αν υπαρχουν γνησια δειτε και την επισημη ιστοσελιδα Philips Lighting Hong Kong - Xenon HID conversion kit |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπορούν να μετατραπούν τα προβολάκια της BMW σε Xenon? | georged | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 13-01-2012 21:28 |
Αγορά καινούριας!! Ποια αξεσουάρ-δώρα να προτιμήσω;;; | Translatoras | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 11-09-2010 20:41 |
Ποια ειναι η ακριβης ηλικια της μηχανης μου?? | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 13-10-2009 11:05 |
Πόσες φορές πήγατε να αγοράσετε μία λάμπα τύπου Xenon!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 28-04-2009 13:21 |