![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα απο τα προβληματα που παρουσιασαν τα πρωτα GS 1200, ηταν η στεγανοποιηση του "σταθεροποιητη τασης" στην αντλια βενζινης..
Αυτο συνεβαινε, γιατι το πανω μερος της αντλιας (που εμπεριεχει τον σταθεροποιητη τασης), ειναι οριζοντιο, ως προς το εδαφος, και "κοιλο", με αποτελεσμα, σε συνθηκες βροχης 'η πλυσιματος να "παγιδευει" το νερο και να λιμναζει!.. Αν λοιπον η μια κυκλικη "τσιμουχα" που εχει, δεν ηταν απολυτα στεγανη ('η αν εχανε τη στεγανοτητα της με την παροδο του χρονου) περνουσε νερο μεσα, και γινονταν βραχυκυκλωμα, με αποτελεσμα την ακινητοποιηση της μηχανης! (Για ενα ανταλλακτικο μεγεθους σχεδον σπιρτοκουτου και αξιας 140 ευρω!!) Ευτυχως, απο το μοντελο 2008, αλλαξαν την κλιση της αντλιας, οποτε διορθωθηκε το θεμα, ομως εδω, αναφερομαστε στους "παλαιοτερους"! (2004-2007) Ας δουμε πρωτα, το πως διορθωθηκε.. (Προσεχτε την κλιση..) ![]() Στα "δικα μας" τωρα! ![]() Μιας και λοιπον, εγω ημουν απο τους "τυχερους" και ειχα μεχρι τωρα απολυτη στεγανοτητα (Και εχω φαει ουκ ολιγες βροχες!), ΕΙΧΑ! πει (πανε δυο+ χρονια τωρα..) να μην προκαλω αλλο την τυχη μου, και να προσθεσω σιλικονη για extra στεγανοποιηση (5 χρονια δεν ειχε κανει "κιχ", αλλα ποιος ξερει αυριο?? ) Βγαλαμε λοιπον το αριστερο πλαινο καπακι και βλεπουμε το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ! πανω μερος της αντλιας.. (Αυτο με τις ψυκτρες..) ![]() Το βγαζουμε, αφαιροντας τα δυο βυσματα .. ![]() ..Βαζουμε σιλικονη περιφερειακα και αντιστοιχα με την "τσιμουχα".. ![]() ..Και, επανατοποθετουμε!.. ![]() Προσεχτε τωρα το "προβλημα"! Στην φωτο, ο "καθαρος" δικος μου ανορθωτης της αντλιας.. (Προσεχτε τη μπλε φισσα..) ![]() ..Παρακατω, προσεχτε τη διαφορα! με τη φισσα καποιου ατυχου, που εμεινε!! (Ευγενικη δωρεα, του φιλου που ασχολουμαστε με τετοια πραγματα!! )![]() Προσεχουμε, για να εχουμε!! Καλους μας δρομους!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο το πρόβλημα παίζει κ στα adv;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραιος, ευχαριστουμε!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι τόσο έντονα γιατί έχει μεγαλύτερη κλίση.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο posing ! Ευχαριστούμε. Θα το τσεκάρω με πρώτη ευκαιρία !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο που το εδειξες.παλιο προβλημα που υποτιθεται οτι φτιαχνει με τον νεο κωδικο!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστούμε Θανάση ...
|
|||
|
|||
|
Ωραίος Θανάση σε ευχαριστούμε . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τις προηγουμενες μερες που εκανε δυνατες βροχες,ειχε κανει μια λιμνουλα μεσα... στην αντλια..επιασα γρηγορα ενα πανακι και το καθαρισα.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xαμηλωμα αναρτησεων GS 1200, 2004! | black_hawk | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 22-09-2011 00:26 |
| Διαρροη βενζινης | DimRous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-09-2011 15:02 |
| Η τρομπα βενζινης πηγε διακοπές! | Sotos_ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 26-05-2011 03:07 |
| Zελατινα 650gs 2004 | nzachari | Ζήτηση | 0 | 31-03-2011 16:34 |
| R 1200 Gs 2004 | angpass | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 29 | 19-11-2010 18:27 |