![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν αφησω τη μοτοσυκλετα μου να ξεμεινει εσκεμμενα απο καυσιμο.Γιατι θελω να δω πόση μεγιστη αυτονομια εχει,γιατι πιθανον θελω να δω αν λειτουργει σωστα το ηλεκτρονικο οργανο μετρησης της,γιατι θελω να δω αν με κλεβει ο βενζινάς,γιατι....για ενα λογο τεσπα...
Το ερωτημα ειναι τι επακολουθο και τι ζημια μπορει να προκαλεσω "αθελα μου" στη μοτοσυκλετα μου εαν ρουφηξει και το τελευταιο γραμμαριο βενζινης και μετα παφ... ![]() Eχουν βαση τα οσα λεγονται σχετικα ή δεν παιζει τιποτα να προκληθει...απλα θα μεινεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω οσους εχω δει να μενουν εβαλαν βενζινη και συνεχισαν!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ μια φορά έφτασα στο βενζινάδικο γράφοντας στον υπολογιστή ότι είχα ακόμα 6 χλμ.Τελικά είναι αξιόπιστος
Τώρα όσον αφορά για το αν θα πάθει κάτι η μηχανή......δεν νομίζω.Όπως είπε και ο Πασχάλης βάζεις βενζίνη και φεύγεις
|
|
|
|||
|
|||
|
....μην σε γινει συνηθειο ομως!!!!
Η αντλια βενζινης δεν θελει και πολυ να καψει μοτερ!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
απλα το ρισκαρεις να καψεις την αντλια ,μπορει για μια φορα να μην στο κανει ,αλλα μπορει να ειναι και η τελευταια της ...η αντλια βενζινης ψυχετε απο το καυσιμο ,αμα δεν εχει ετσι καιγετε ..
|
|
|
|||
|
|||
|
η αλήθεια να λέγεται
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(Και ο Χοντζας, ειχε "εκπαιδευσει" τον γαϊδαρο του να μην τρωει, αλλα δεν του "βγηκε"!! )
|
|
|
||||
|
||||
|
To χειρότερο απ' όλα είναι ότι,
θα πας να φουλάρεις και θα σου βάλει ο βενζινάς 34 lit, σε ρεζερβουάρ 33 lit ... Aφού του εξηγήσεις ότι το τεπόζιτο παίρνει 33 lit στο FULL, αυτός θα επιμένει ότι, στο φούλαρε μέχρι την τάπα ... γι' αυτό πήρε παραπάνω ... Μιά δυό με το καλό - την τρίτη θ' αναγκαστείς να ... ![]() Γι' αυτό λοιπόν ... φουλάριζε μισογεμάτος ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ενδεχομενως το εχω ξαναγραψει και εδω, αλλα το ξαναγραφω.. Επιστροφη απο Πατρα και σταση σε βενζιναδικο, στο υψος του Καναλακιου Πρεβεζης (ΜΟΛΙΣ! μου αναψε ρεζερβα στο -τοτε- SAXO, που ειχε 45λιτρο ρεζερβουαρ, με -περιπου- τα 5 λιτρα, στη ρεζερβα..) Οπως ΠΑΝΤΑ του λεω "φουλαρησε" (για να μετραω και καταναλωσεις..) και μου "βαζει" 48! λιτρα!! (45-5=40, αντε και ενα λιτρο στον σωληνα μεχρι την "ταπα"= 41.. )Η συζητηση που ακολουθησε προφανως δεν εβγαλε πουθενα, ουτε και θα μπορουσε, εξ'αλλου, ποσο μαλλον οταν βιαζομουν να προλαβω ferry, με μικρο παιδι μεσα.. (edit: Μην το ψαξετε το εν λογω πρατηριο.. Εχει κλεισει..) Last edited by black_hawk; 14-03-2012 at 02:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι βενζινη βαζετε στο GS σας? 96 'η 100 RON? | black_hawk | Τεχνικά θέματα διάφορα | 54 | 20-03-2012 17:08 |
| Διαρροη βενζινης | DimRous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-09-2011 15:02 |
| Τρομπα βενζινης r1150gs | Ranger_fou | Ζήτηση | 4 | 30-06-2011 19:03 |
| Η τρομπα βενζινης πηγε διακοπές! | Sotos_ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 26-05-2011 03:07 |
| Στο βενζινάδικο | diomiles | Ανέκδοτα | 12 | 15-02-2011 02:07 |