![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα σ 'όλους,
χθες είπα να κάνω μια βόλτα για καφεδάκι Χαλκίδα να ανοίξω και λίγο το θηρίο...... όταν έφτασα κοίταξα από το πλάι και διαπίστωσα ότι είχε δακρύσει στο σασμάν. Δάκρυ βρήκα στα σημεία Β το οποίο φαίνεται ότι προερχόταν κάπου από το σημείο Γ. Σας έχω επισυνάψει φωτο. Σημειώνω ότι έχω 44000 χλμ και στα 39000 αλλάξαμε άξονα κιβωτίου (το γνωστό πρες ντιρεκτ). Επίσης όταν κοίταξα στη φούσκα (σημείο Α) βρήκα κάτω από αυτή το λεκέ που φαίνεται στις άλλες Φώτο (Α_1 και Α_2) . Πριν τραβήξω τις Φώτο το είχα σκουπίσει! Γράσο? Ίσως σφιγκτήρας φούσκας? θα πάω και στο μάστορα, αλλά κάποια ιδέα? κυρίως για το πρώτο! Κ. Last edited by cbak; 02-04-2012 at 09:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ stukas,
αλλά καμιά ιδέα για το πρώτο θεματάκι? (βλεπε πρώτη και τελευταία φωτο) επίσης είναι δυνατό μετα απο 5000 χλμ να έχει διαρροή στο σημειο αξονα-σασμαν? εκτός και αν δε το άλλαξαν.... Last edited by cbak; 02-04-2012 at 15:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ειχα παθει στο προηγουμενο Gs μου, η τσιμουχα ειναι πολυ φτηνη τωρα για την εργασια αναλογα σε ποιο συνεργειο θα πας!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εφόσον πριν 5.000 χλμ λύθηκε το κιβώτιο ταχυτήτων της μοτοσυκλέτας σου και τώρα βλέπεις να έχει δακρύσει βαλβολίνη μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά και δεν πάτησε καλά κάποια τσιμούχα.Εγω στην θέση σου θα απευθυνόμουν στο συνεργείο που έκανε την επισκευή, είναι πολύ λίγα τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει μετά την επισκευή,το συνεργείο θα σου αναγνωρίσει το λάθος που προφανώς έχουν κάνει.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ
;ΤΟ ΣΕΤ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΣΑΣΜΑΝ-ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 95 ΕΥΡΩ .ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ 60 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ .ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ 150 ΕΡΓΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ;ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη η τσιμουχα που αναφερομαστε ειναι εσωτερικα και οχι αυτες οι μεγαλες εξωτερικες (εσωτερικα της ''φυσαρμονικας'' ειναι)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ποσες τσιμουχες εχει πια αυτο το μηχανακι??????
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δυσοσμία στα γάντια | tassos85 | Ένδυση | 12 | 25-11-2011 16:57 |
| Φαντάσματα - Αλήτες - πουλιά | ckk | Ελλάδα | 0 | 29-10-2011 14:48 |
| Βήσμα τροφοδοσίας 12V | afias | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 15 | 28-04-2011 15:13 |
| Σπασμένη βίδα στην βάση της βαλίτσας | Mike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-02-2010 13:24 |
| το απαυγασμα της τεχνης | Alext | Χιούμορ | 6 | 27-05-2009 19:30 |