![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα σε ολους.... Ειμαι νεο μελος και κατοχος εδω και 2-3 χρονια ενος funduro 650....
Το κοντερ μου παρουσιαζει αποκλιση...και μαλιστα πολυ μεγαλη... Οταν το κοντερ δειχνει 80χλμ/ω το GPS μου δειχνει 100.... !!!!! Στα 60χλμ μου δειχνει περιπου 78... στα 80...100 ,στα 90 μου δειχνει 113 , στα 100 μου δειχνει 127....στα 110 κοντερ μου δειχνει 140 στο gps...κτλ κτλ... Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γραφει λαθος και το οδομετρο... Διανυω μια αποσταση 100 χλμ και στο κοντερ μου γραφει 80... Ξερει κανενας να μου πει γιατι μπορει να συμβαινει αυτο...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Ο καταλληλότερος να σου απαντήσει είναι ο Άλμπερτ Α'ι'νστάιν!
![]() ![]() ![]() Πέραν της πλάκας όμως, αυτό συμβαίνει επειδή έχει "κατεβασμένα" χιλιόμετρα: Για να το πετύχουν αυτό, συνδέουν την ντίζα τού κοντέρ με ένα δράπανο και το ενεργοποιούν μέχρι να μηδενήσει ο μετρητής που ως γνωστόν, πάει μόνο μπροστά. Συνεχίζεται η διαδικασία μέχρι να προστεθούν τα επιθυμητά χιλιόμετρα. Έτσι όμως, μαγνητίζεται επαγωγικά η καμπάνα του κοντέρ (επειδή περιστρέφεται με τρελή ταχύτητα και για πολλή ώρα) και βγάζει αυτό το σφάλμα. Last edited by Apirathos; 03-04-2012 at 23:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε αυτο πρεπει να εχεις δικιο... Γιατι το κοντερ πρεπει να ητανε κατεβασμενο... Αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο μπορει να επηρεασει μονιμα τη λειτουργια του...
Ευχαριστω Apirathos...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γι αυτό GSForum... Επειδη όσοι έχουν BMW είναι gadgetάκηδες μέχρις εσχάτων.. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο gadget απο έναν boxer..... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι και τίποτα πάντως... Αν δε σε ενοχλεί το αφήνεις έτσι, αν σε νοιάζουν τόσο οι ενδείξεις παίρνεις ένα μεταχειρισμένο..
|
|
|
|||
|
|||
|
Α, δεν είναι τόσο θέμα γκάτζετ αυτό:
Καμένος είμαι, όποια μοτοσυκλέτα αγόραζα κι έδειχνε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, απ' ότι ταίριαζε στην ηλικία της, το κοντέρ της "έτρεχε", ακριβώς όπως στη funduro. Γενικώς, η καραμέλα των 30000χλμ σε ΟΛΑ τα μεταχειρισμένα, κατήντησε αηδία... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο μονοκυλινδρο 650αρι μας, (αγορασμενο καινουριο) γυρω στις 20.000 χλμ, αρχισε ξαφνικα να "κοβει" 30% (π.χ. 70 χλμ αντι 100, οπως και στην συνολικη καταγραφη των χιλιομετρητων)
Διαγνωση: Καμμενη πλακετα, κοστος πανω απο 300 ευρω, ισως και 400.. (Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι θελω να το ξεχασω..)
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λάδια στο παραφλού σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 11-02-2012 02:20 |
| Μπουζί ιριδίου σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-02-2012 12:51 |
| Τοποθέτηση Led Tail Light σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 23-01-2012 23:53 |
| FUNDURO '98 | Giant | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 23-01-2012 15:55 |
| διαφορα απο 650 funduro | ntinos12 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-11-2010 00:20 |