![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει μπουζί ιριδίου σε funduro? Αξίζει το κόπο? Θα δω διαφορά? Εφόσον εννοείται κάνει τη σωστή μετατροπή απο τον πίνακα απο το κλασσικό σε ιριδίου, υπάρχει περίπτωση να προξενήσει βλάβη στο μοτέρ?
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν εχω funduro!!! σε οποια μοτο εχω βαλει δουλευει λιγο καλυτερα και δυνατοτερα το μοτερ αν βρεις το αντιστιχο μπουζι σε ιριδιου ακριβως για την μοτο σου δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα στο μοτερ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
βλαβη καμια ,ουτε θα πεταξει η μηχανη,απλα θα εχεις λιγο καλυτερη καυση,και τα αλαζεις σε πιο μεγαλα διαστηματα απο τα απλα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω δεν καταλαβα καμια διαφορα σε 1150.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nα εξηγησω δυνατοτερο μοτερ ενοω λιγο πιο καλη αποκριση στο ανοιγμα της μηχανης(μεσαιες-χαμηλες στροφες) αλλα και παλι οχι σπουδαια πραγματα αν συνοδευοταν και μαζι με ενα φιλτρο k&n π.χ. μπορει να εχει πιο καλο αποτελεσμα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα έχω τοποθετήσει στο funduro πάνω απο μήνα και όντως είδα διαφορά! Καλύτερη καύση (μου ανέβασε το ρελαντί στροφές), λειτουργεί καλύτερα ο κινητήρας και πολύ πιο εύκολη εκκίνηση!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα έβαλα και περίμενα να δω κάτι καλύτερο.Δεν είδα καμιά διαφορά.Ούτε στο τράβηγμα ουτε στην κατανάλωση
![]() ![]() Το μόνο καλό είναι οτι τα αλλάζεις πιό μακρυά.Που τελικά δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| F650 FUNDURO 95 | alekni | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 16-11-2012 14:56 |
| Λάδια στο παραφλού σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 11-02-2012 02:20 |
| Λαστιχα on-off σε f650 gs | ziumann | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 26-10-2011 20:45 |
| F650 Funduro προς πώληση | tkata101 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 14-03-2011 20:29 |
| Βαλίτσες BMW F650 Funduro | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 30-04-2010 15:46 |