![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα λέγατε για μια πρωινή βόλτα για καφέ στη Χαλκίδα και μετά να τσιμπήσουμε κάτι σε κανένα ουζερί?
Προτείνω για την Κυριακή 7 Ιούνη αλλά επειδή τότε είναι οι εκλογές εάν θέλετε μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία. Εκείνο το σαβκο θα είμαι ούτως ή άλλως Χαλκίδα οπότε δε θα είμαι στη διαδρομή μαζί σας οπότε αν το αποφασίσετε θα σας συναντήσω εκεί. ![]() Επίσης σε επόμενη φάση (εφόσον σφίξουν και άλλο οι ζέστες) μπορούμε να κανονίσουμε μεγαλύτερη εκδρομούλα για μπανάκι σε Β. Εύβοια. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία ιδέα Γιώργο!
Εάν δεν γίνει τη συγκεκριμένη Κυριακή, θα προγραμματιστεί σίγουρα για μία από τις επόμενες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου μυρίζει Κάρυστος????????????????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ιδέα
![]() ![]() ![]() αν δεν γίνει αυτή τη Κυριακή να γίνει μια άλλη και είμαι μέσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια και δε βλέπω συμμετοχές μιας και το σαβκο αυτο είναι περίεργο, προτείνω η βόλτα να γίνει το επόμενο Σάββατο 13 Ιούνη ή εναλλακτικά τη μεθεπόμενη Κυριακή 21 Ιούνη.
|
|
||||
|
||||
![]() OK Γιώργο, το μελετάμε ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένω ημερομηνία για συνάντηση στη Χαλκίδα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να επανέλθω με την πρόταση για Χαλκίδα για την Κυριακή 28/6?
Προσωπικά ανεβαίνω σχεδόν κάθε σαβ/κο οπότε θα είμαι εκεί από Παρασκευή. Μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στη γέφυρα κατά τις 10:30 - 11:00 και να πάμε για ένα καφεδάκι και το μεσημεράκι για ουζάκι. Αυτό σημαίνει αναχώρηση από Αθήνα κατά τις 9:30 με 10:00. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 20:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 09:29 |
Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 14:35 |
Φαγητό μετά την πίτα της Κυριακής 15-2-09! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 22-02-2009 20:36 |
Καφεδάκι στoν Ωρωπό την Κυριακή 08/02/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 12-02-2009 10:56 |