![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία χωμάτινη εξόρμηση και υπήρχε κοινή θέληση στην παρέα για μία βρώμικη βόλτα . Η πρόταση του Τάκη (wet & dirty) σαν Μανιάτης να επισκεφθούμε τον Ταΰγετο έγινε αποδεκτή από όλους.¨Ένα καφεδάκι 3 – 4 μέρες πριν για να συζητήσουμε τα απαραίτητα. Οι διαδρομές χαράχτηκαν από τους πιο χωμάτινους της παρέας αν και λόγω συνεχόμενων βροχοπτώσεων (η εκδρομή μας έγινε 25 – 26 Σεπτεμβρίου) κάποια σημεία δεν ήταν προσβάσιμα και περιοριστήκαμε σε μικρότερες διαδρομές. Ραντεβού στα διόδια της Ελευσίνας λοιπόν συμμετέχοντες :
![]() Από την Τρίπολη μέχρι και Καλαμάτα η βροχή ήταν ασταμάτητη, μία στάση για ένα καφεδάκι στην Καλαμάτα και έπειτα συνεχίσαμε με σκόπο μετά το Προσήλιο να κάνουμε μία εκπληκτική χωμάτινη διαδρομή που θα μας έβγαζε λίγα χιλιόμετρα πριν το Γύθειο. Η βροχή ασταμάτητη λίγο πριν μπούμε χώμα συναντήσαμε κάποιους ντόπιους οι οποίοι μας υπέδειξαν να μη συνεχίσουμε τη διαδρομή γιατί ο δρόμος ήταν αρκετά δύσβατος ακόμα και για αναβάτες με καθαρόαιμα. Αναγκαστικά γυρίσαμε και κατευθυνθήκαμε για Καρδαμήλι μία ολιγόλεπτη στάση ![]() ![]() adv1200 - Βλάσσης ![]() Μιχάλης ![]() και στη συνέχεια Προάστιο και βούρ για χώμα ![]() αφήνω να μιλήσουν οι φωτογραφίες... ![]() ![]() Ιταλός - Σαράντης - wet&dirty-Μιχάλης ![]() fire_red με το μόλις 3 μηνών νέο adve του! ![]() και ο extreme rider adv1200 ![]() adv1200 -fire_red ![]() ![]() Iταλός - fire_red ![]() όλη η ομάδα από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες ![]() ![]() γεια σου wet&dirty με τις διαδρομές σου!!! ![]() Μέρος ά |
|
|||
|
|||
![]()
Mέρος β'
vtheo ![]() εδώ ο adv1200 πίνει νερό από την πηγή του Ιταλού ![]() ![]() Η ώρα έχει πάει 20.00 και φτάνουμε Γύθειο όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Ο wet&dirty έχει κανονίσει για τα δωμάτια καθώς και στην κατσαρόλα να είναι έτοιμος κόκορας μακαρονάδα διότι είναι γνωστό ελληνική μοτοβόλτα χωρίς τσιμπούσι δεν γίνεται ![]() ![]() Σε χρόνο μηδέν ο ταβερνιάρης (νομίζω και ξάδερφος του wet&dirty) σερβίρει τα απαραίτητα και βέβαια τον κόκορα με καλό κρασάκι. Όπως καταλαβαίνετε όλοι μας έχουμε μεγάλα τεπόζιτα (σαν τις μοτό μας ![]() ![]() Η επόμενη μέρα μετά από έναν ελληνικό καφέ έλεγε επιστροφή μέσα από κάποια χωμάτινα περάσματα του Μαινάλου ιδέα του Ιταλού (καταγωγή από Λεβίδι) γι'αυτό και ανέλαβε πλοηγός .Επόμενος προορισμός μας λοιπόν Λεβίδι Αρκαδίας.Ξεκινήσαμε από ένα σημείο που είχε λάσπη πηλό θα έλεγα καλύτερα σε σημείο που ο μπροστινός τροχός φρέναρε, λόγω μεγάλης ποσότητας πηλού μεταξύ μπροστινού τροχού και λασπωτήρα. Λίγη παραπάνω προσοχή και σιγά σιγά τα θηρία πέρασαν.Τα λάστιχα της μηχανής είναι Κaroo T και δεν φαίνεται καθόλου το τακούνι φανταστείτε τα αποτελέσματα με ασφάλτινα λάστιχα(σαν την γάτα στο γιαούρτι ![]() ![]() δείτε πόσο βατό δείχνει αυτό το τερέν ![]() η φωτό με την κόκκινη adve είναι αφού έχει περάσει αυτό το σημείο.Με λίγα λόγια τα φαινόμενα απατούν. ![]() Mιχάλης --> Μηχανάκι και οδηγός σκοτώνουν,απίστευτο δίδυμο! ![]() fire_red - adv1200 - Μιχάλης - Σαράντης ![]() Εγώ με το μωρό μου ![]() ![]() ![]() Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές wet&dirty – Ιταλέ μιας και είστε από αυτά τα μέρη δώστε τα φώτα σας! Ευχαριστώ όλη την παρέα!Να στε καλά φιλαράκια ήταν για μένα άλλη μία απολαυστική και όχι μόνο μοτοεξόρμηση .Καλό Χειμώνα εύχομαι σε όλους. Και με το καλό η επόμενη βόλτα… Vtheo….. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι τα ωραια!!! Παντα τετοια παιδες παντα λασπωμενοι και παντα ορθιοι....
αν το ειχατε ποσταρει μπορει να ειχατε αλλον εναν στην παρεα σας (αν τον θελατε φυσικα) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντα τετοια φιλαρακια αντε και στην επομενη...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και βέβαια είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα φίλε,την επόμενη θα σε ενημερώσω.Ο λόγος που δεν το ποστάραμε είναι ότι είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάλι να ευχαριστήσω όλο το παρεάκι για τις απίστευτες εμπειρίες που έχω περάσει μαζί τους!!
Για μένα που είμαι 25άρης αυτά αρκούν...φανταστική παρέα----φανταστική μηχανή---φανταστική φύση....όλα τα άλλα περριτεύουν!! Ακόμα μια φορά γύρισα απο μια βόλτα πιο έμπειρος και πιο γεμάτος σαν μοτοσυκλετιστής και σαν άνθρωπος!! Άντε στα επόμενα φιλαράκια! Με τιμή Italos |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο παιδες!οι φωτο τελειες!ιδιως το σημειο με τον κοκορα με συγκλονησε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παλικάρια ωραία βόλτα κάνατε
![]() ![]() Εδώ ήσουν ![]() ![]() ![]() να έβλεπα και καμιά φώτο τι καλά που θα ήταν ![]() Last edited by soter3gm; 12-10-2009 at 01:32. |
|
|||
|
|||
![]() Καταπληκτική παρέα !!
Μπράβο παιδιά !!! |
![]() |
|
|