![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτα ειναι τα ωραια!!! Παντα τετοια παιδες παντα λασπωμενοι και παντα ορθιοι....
αν το ειχατε ποσταρει μπορει να ειχατε αλλον εναν στην παρεα σας (αν τον θελατε φυσικα) ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και βέβαια είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα φίλε,την επόμενη θα σε ενημερώσω.Ο λόγος που δεν το ποστάραμε είναι ότι είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. |
|
|
|||
|
|||
|
Και πάλι να ευχαριστήσω όλο το παρεάκι για τις απίστευτες εμπειρίες που έχω περάσει μαζί τους!!
Για μένα που είμαι 25άρης αυτά αρκούν...φανταστική παρέα----φανταστική μηχανή---φανταστική φύση....όλα τα άλλα περριτεύουν!! Ακόμα μια φορά γύρισα απο μια βόλτα πιο έμπειρος και πιο γεμάτος σαν μοτοσυκλετιστής και σαν άνθρωπος!! Άντε στα επόμενα φιλαράκια! Με τιμή Italos |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο παιδες!οι φωτο τελειες!ιδιως το σημειο με τον κοκορα με συγκλονησε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παλικάρια ωραία βόλτα κάνατε
![]() Εδώ ήσουν παλικάρι μου Ιταλέ και λέω ρε πως δεν ήρθε παρέα μας ![]() ![]() να έβλεπα και καμιά φώτο τι καλά που θα ήταν
Last edited by soter3gm; 12-10-2009 at 02:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτική παρέα !!
Μπράβο παιδιά !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Φοβερες εικονες αλλα οι καλύτερες νομιζω πως βρισκονται στο μυαλό σας... Παντα όρθοι και πάντα λασπομένοι!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλε Δαναε φυσικά και σε θελουμε στην παρέα μην το ξαναπεις αυτο ![]() στην επόμενη εισαι σιγουρα μεσα!!!!!![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|