![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν βαζουμε προστατευτικο καλυμα ,στο ποντεσιομετρο (GS 1200)
Πρεπει να το ρυθμισουμε ,οπως στο 1150 Η ειναι στανταρ? Εγω το εβαλα και δουλευει το μοτο μια χαρα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω τοποθετησει 3 προστατευτικα ποτενσιομετρου (2 σε απλες gs και 1 σε gsa). Δεν θελει κανενα ρυθμισμα. Ξεβιδωνεις απλα τις δυο μικρες βιδες torx και βιδωνεις τις αλλες δυο allen με το προστατευτικο. (Το ποτενσιομετρο κανοντας απαλες και οχι αγαρμπες κινησεις, δεν κουναει απο την θεση του την στιγμη που δεν εχει καμμια βιδα να το συγκρατει). |
|
|||
|
|||
![]()
Να εισαι καλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οχι.... ![]() ![]() Ειπαμε, εχω να... προσεχω πολλες μηχανες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Κοιτα Σωτηρη, η μηχανη μου σε αλλα 450χλμ συμπληρωνει και θα της κανω το σερβις της. Το σερβις θα το κανω στην Λειβαδια και μαζι με την δικια μου θα κανω και σε εναν καλο μου φιλο που μενει εκει και εχει μια 1200GSA. Αν γουσταρεις βολτουλα μεχρι την Λειβαδια, τις βαζουμε κατω και τις τρεις ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεσα και εγω και για Λιβαδεια και για Κρυα(για καφε ) και για Νικολα!!!(Service των 25000 κανεις? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε συ BILL μηχανικό θέλεις για να αλλάξεις λάδια??? ![]() ![]() Για φίλτρο τότε τι θέλεις?? πυρηνικό φυσικό με μεταπτυχιακό στη ΝΑΣΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαγοσ εισαι?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|