![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ο καμένος φυσάει και το χυλό
η μηχανή 1100gs του 97 100.000km στην αλλαγή 2-3ης ακουγόταν ένας θόρυβος σαν γουργούρισμα η πρώτη, η 4 και η πέμπτη, εντάξει όταν αοίχτηκε το κιβώτιο είδαμε-ο μηχανικός- οτι είχε χτυπήσει το γρανάζι της 3ης, τα ρουλεμάν είχαν μπόσικα και μου πρότεινε αλλαγή όλο τον άξονα του δευτερεύοντος, όπως γράφει στο μανιουαλ έψαξα, δεν βρήκα άλλη λύση, μόνο το γρανάζι έκανε ένα 200ρακι και με τα ρουλεμάν και την εργασία, μπορούσα να αγοράσω κομπλέ ένα άλλο κιβώτιο του 98-99. κατέληξα στην λύση της αλλαγής του κιβωτίου, κρατώντας το παλιό ο θόρυβος έφυγε, ο φόβος έμεινε τα Gs γενικά ακούγονται στις αλλαγές τους, δεν είναι αθόρυβο, σαν μαχαίρι στο βούτυρο αλλά δεν είναι σαν τα ducati που τα ακούς από το μεθεπόμενο τετράγωνο δοκίμασα να μετριάσω τον κτύπο της αλλαγής ταχυτήτων, το γκούπ, με λιγότερες στροφές, με περισσότερες, με νορμάλ, με τρόπο που θυμίζει καρφωτές, αλλά με συμπλέκτη, το κιβώτιο είναι θορυβώδες σήμερα θα του αλλάξω βαλβολίνες, έχω κάνει κοντά στα 1500km, ναι μεν είναι νωρίς, αλλά το κιβώτιο ήταν για πολύ καιρό στην αποθήκη του συνεργείου και δεν νομίζω πως μπήκε η καλύτερη βαλβολίνη-αν υπάρχει τέτοιο πράγμα- προσανατολίζομαι σε φουλ συνθετική 75-90w μαλλον της Mobil ή της Motul σε ξένα φόρα κάποια παλικάρια παρατήρησαν πως η αλλαγή της μάρκας της βαλβολίνης επηρεάζει δραματικά τον ήχο και την αίσθηση του κιβωτίου είδομεν! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα ''Λαγουδάκια'' και στο Moto GP | syan | Αγώνες | 10 | 15-05-2009 20:02 |
Πιστοί στο ραντεβού τους, Βραδύποροι και Ταλαίπωροι!!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 18-04-2009 22:10 |
8ταχυτο κιβώτιο BMW .. | Adrian | Αυτοκίνητο | 8 | 23-03-2009 01:11 |
Η οδήγηση στο χιόνι - Μύθοι και πραγματικότητα | Cpt | Αυτοκίνητο | 4 | 24-12-2008 11:44 |