![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
To σκέφτομαι εδώ και καιρό.,.,
αλλα νομίζω ήρθε ο καιρός,.,., ![]() μπορεἰτε να μου προτήνετε.,. τι συναγερμὀς είναι καλός για τα μοτόρια μας.,.,.? αν αξίζει τα λεφτά του ο μανίσιος.,. κτλ.,. πόσο καταναλώνει την μπαταρία.,. απο τις δικές εμπειρίες., |
|
|
|||
|
|||
|
ελα χωριανε μην φοβασαι εδω σε μας δεν κλεβουν μηχανες αλλα μοσχαρια!! ![]() ![]() (ετσι εγινε στην ολυνθο την παρασκευη ) τωρα αν επιμενεις εχω της μανας, εμπειρια δεν εχω(και δεν θελω να εχω )αλλα απο θεμα μπαταριας μη το σκεφτεσαι το προβλημα αρχιζει μετα τις 3 ,βδομαδες ακηνισιας και βαλε(κατι ξερω εδω )τωρα η after market ταιριαζει η φυσα και ο χωρος κατω απο την πισω σελα να κατσει? το can bus δεν ξερω πως αντιδραει?εαν κρινω απο τους after φορτιστες μπαταριας δυσκολοας μας φωτισει και κανενας αλλος και βλεπεις!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ έχω τον μαμά και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Μπαταριές άλλαξα πριν 3 χρόνια και τον χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Και είναι αρκετά δυνατός σε ένταση ήχου. |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΙΠΟΤα αστο ετσι πωσ ειναι παρε 5 λουκετα για να εχεισ το κεφαλι σου χαλαρω..........................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.,τι έγινε τους βάρεσε η λόρδα και ότι τρώγετε εξαφανίζετε.,., το συναγερμό δηλαδίς που τον βάζει η μαμά.,., ? πόσο τον έβαλες θυμάσαι.,.,? Απόσπασμα:
Άλεξ .,.,.μερικοί λένε οτι δεν είναι πολύ ευαίσθητος και οτι βαράει όποτε θυμηθεί.,., ισχύει.,.? .,.,.μπλοκάρει και τον κινητήρα ο μανίσιος.,,.,? Last edited by tattoopanther; 04-10-2011 at 15:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Scorpio αδερφέ και ξεμπέρδεψες.Το σημαντικότερο η τηλεειδοποίηση
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον κινητήρα. Ναι, δεν είναι και ο πιο ευαίσθητος, ενεργοποιείται όταν μετακινηθεί η μηχανή ή κατεβεί από το διπλό σταντ. Έχει δυο ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά. Μια αρκετά ευαίσθητη και μια λιγότερο ευαίσθητη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΤΗΑΝΧ.,.,Φίλε., πράγματι πολύ σημαντικό η τηλεειδοποίηση ., πόσο απόσταση πιάνει η τηλεειδοποίηση.,.? και πόσο περίπου σου κόστισε ο συναγερμός Scorpio μαζί με την τοποθέτησή του .,.,? .,λάθος κατάλαβες Άλεξ .,.,δεν λέω αν βγάζει πρόβλημα στον κινητήρα.,., αλλα αν μπλοκάρει τον κινητήρα.,. σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κλέψει την μηχανή.,., γιατί μερικοί συναγερμοί το κάνουν αυτό.,.,., όπως ο μανήσιος τις Triumph πχ αν δεν απενεργοποιηθεί ο συναγερμός και πας να το βάλεις μπρός μπλοκάρετε απο τον εγκέφαλο και δεν ξεκινά .,., |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που λες είναι το ιμομπιλάϊζερ και το έχουμε εμείς με συναγερμό ή όχι ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν αποφασίσεις πάρε με τηλέφωνο Χρήστο να σου πώ λεπτομέρειες.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|