![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σε λίγο την κάνω προς τα κει μεριά.το απογευματάκι λέμε να πιούμε ένα καφεδάκι με τον νίκοχ στην συμπρωτεύουσα.όποιος πιστός ας προσέλθει!
λέμε κατα τις 19.00-20.00 κάπου κεντρικά ή προς τον εύοσμο. άιντε να σας ιδώ ορέ παλικάρια. ![]() επειδή δεν θα μπορώ να δω τα ποστ,παρά εκείνη μόνο την ώρα, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ. μπορείτε επίσης να συνεννοηθείτε με τον Νίκο χ τα λέμεεεεεε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα.... 2/8...??????
![]() ![]() 2/9!!!!!! Καλά να περάστε φίλε !!! |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ρε μαν αχχαχαχα,εγώ έχω ακόμη καλοκαίρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά είσαι ... ator... οπότε το φτιάχνεις...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Πάλι επανάληψη ο Αύγουστος;. . . Δηλαδή ξανά - μανά να ετοιμαζόμαστε για διακοπές ;;; ![]() Επανέφερέ μας στον πραγματικό χρόνο, γιατί δεν αντέχουμε άλλα έξοδα. ![]() Και τι θα πει : Έκτακτο καφεδάκι; Ας έγραφες : Έκτακτο τσιπουράκι. Καφέ έχουμε την άλλη 'βδομάδα και πιες - πιες καφέδες, θα πονέσει το στομαχάκι μας. ![]() Εγώ έσο έτοιμος και αναμένος, καυγά στο ΙΚΑ, νεύρα στον ΟΑΕΔ, τσιτωμένος στην τράπεζα, μαζεμένα της λογίστριας . . . οπότε ένα κατιτίς θα το έπινα. Το τηλέφωνο μου είναι 6977598597. Που θα φιλοξενήσουμε το παλικάρι από τα ξένα που 'ρχεται να μας δει; ![]() Άντε κι όσοι παρευρεθούν σήμερις, το Πάσχα θα έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. . . Θα προμηθευτούν με αμνοερίφια ΑΑ . . . Ντόπια, καθαρά και Ελληνικά, για να μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον αμνό, για τον τρόπο που θέλει να το μαγειρέψετε. ![]() Last edited by nikos-x; 02-09-2010 at 15:02. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστή προλαβαίνεις να έρθεις . . .
![]() . . . Αλλά ξέχασα, εσύ ταξιδεύεις μόνο βράδυ ![]() Υγεία φιλαράκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανονίστε κάπου στο κέντρο, για να βολέψει και σε μας από ανατολάς. Γράψτε καφέ και ώρα, . . ...συντεταγμέναι δια GPS και λοιπά οδηγικά "βοηθήματα", δεν γίνονται δεκταί. Uriah και fmargaritis |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαϊκό Καφεδάκι στο Αίγιο την Τετάρτη 16/6/2010 ώρα 19:30 | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 51 | 21-06-2010 06:21 |
Αχαϊκό Καφεδάκι στο Αίγιο την Τετάρτη 9/6/2010 ώρα 19:30 | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 10-06-2010 19:02 |
Αχαϊκό Καφεδάκι στο Πασκούτσι την Τετάρτη 2/6/2010 ώρα 20:00 | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 03-06-2010 15:53 |
Αχαϊκό Καφεδάκι την Τετάρτη 19/5/2010 ώρα 20:00 | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 28-05-2010 10:07 |
Αχαϊκό Καφεδάκι στο Πασκούτσι την Τετάρτη 14/4/2010 ώρα 20:00 | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 17-04-2010 14:24 |