![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μέλος του GS Forum εθεάθη στη Λέσχη της Χάρλεη φορώντας μπλουζάκι του SR2010 <πατσουρίζων> με Χαρλεού εισαγωγής (made in USSR) δίπλα στο τζάκι...
Στις επίμονες ερωτήσεις μου έμαθα ότι ο φίλος μας <παρακολουθεί> απο το Σούπερ Ράλλυ του 2001, ηταν παρών SR2010 στην Πάτρα, ήταν στο National Rally (Λακωνίας) και πρόσφατα <ερωτεύθηκε> ένα (Χοντρόαιδο) της Χάρλευ.... (Fat Boy 1550 cc Screamin Eagle).... χρώματος ασημί... (φωτό ακολουθεί)... ![]() Ο εν λόγω φίλος παρ΄ ολίγο γλύτωσε την ΣΥΡΡΑΞΗ (απ΄οτι μου είπαν) με τα ρεμάλια τους Χαρλεάδες όταν προσπάθησε να παρκάρει την Χοντρή γερμανίδα του, (GS 1200) σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.... Χαρλεοπεριοχή.... ![]() ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ????? Εύτυχώς ήταν αρκετά έξυπνος και απάντησε...... (Εγώ για 2ο το έχω ρε παιδιά !!!) Φτηνά γλύτωσε το ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟ...... Χε Αφού λοιπόν ήπιε τα <ξύδια του>, άκουσε τις ροκές του,..... Ω!!! την ΕΚΠΛΗΞΗ, ζήτησε να κάνει και ΑΙΤΗΣΗ μέλους....... Ρε τον ΑΘΕΟΦΟΒΟ..... ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΡΡΟΣ αδελφέ...... Και το <<<ΚΟΥΦΟ>>> είναι ότι το δέχτηκαν..... Ε.... δεν μπορεί θα έχει <μέσον> είπα..... Η ρωσσίδα ρε φίλε σου ...... έκανε...... (ασκήσεις θάρρους)???? Πάει είπα.... θα το ΧΑΣΩ το παιδί απόψε.... Ο εν λόγω φίλος είναι... (κατόπιν συγκαταθεσής του) ο Leontios.....με το καινούργιο του Fat Boy..... Εεεε είδε το φως του ο άνθρωπος.....!!!!!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ... Τώρα θα δεις τι ΕΧΑΝΕΣ τόσα χρόνια!! ![]() ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στην παρέα μας φιλαράκι, καλά χιλιόμετρα, καλά ταξίδια και πάντα όρθιος.... ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Xarleas; 09-09-2010 at 03:42. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Περικοπές στους βουλευτές | syan | Ελλάδα | 7 | 17-12-2009 13:38 |
Μηνυμα στους ηγετες...! | georgekostas | Διάφορα | 1 | 15-12-2009 17:35 |
Προσοχή στους απρόσεκτους | aeriko | Διάφορα | 15 | 05-08-2009 11:40 |
αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 00:54 |
Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 19-01-2009 15:43 |