![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον το ερωτημα ειναι απλο και ας απαντησουν αν θελουν οι γνωστες ηλεκτρολογικων...
Μιας και ειμαι απο τους φιγουρατζηδες που κυκλοφορουν ματα προβολακια συναχεια αναμενα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρέ μου, πιστεύω πως η τεχνολογία των led
είναι ακόμα στα σπάργανα. Προσωπικά, θα προτιμούσα μια πιο συμβατική λύση και όταν εξέλιπαν οι "παιδικές ασθένειες" θα προχωρούσα σε παραγγελία και τοποθέτηση. |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικά, για κύριο φωτισμό σε όχημα, η τεχνολογία LED δεν είναι ακόμα αξιόπιστη και αποδοτική όσο οι υπάρχουσες λύσεις.....
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ma Μπίλυ ... για προβολάκια μιλάει .... όχι για κύριο φωτισμό .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Συμβατική λύση, είναι ότι έχουμε σήμερα .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ, ευχαρίστως το δοκίμαζα ....
![]() Μόνο που τα προβολάκια δεν φοράνε Η1, αλλά Η11 ... Υπάρχουν LED σε Η11 ???
|
|||
|
|||
![]() Σωστος ο Νικολας !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω πάρει για τα προβολάκια και όπως τα έβαλα τα έβγαλα. Δεν φέγγουν καθόλου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα νεα αξεσουαρ της BMW παιζουνε προβολακια με led και σκεφτηκα και εγω καλη λυση, αλλα αν ειναι να μην κανουνε τιποτα, το ξενασκεφτομαι! Κριμα γιατι 1 watt καταναλωση θα ηταν φοβερη οικονομια στην μπαταρια! Μαλλον ο λογαριασμος τη δεη θα εξακλουθει να μου ερχεται φουσκωμενος! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Eίναι τα ίδια με του gandreas ????
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ζητουνται προβολακια ... | point zero | Ζήτηση | 2 | 13-07-2010 09:41 |
προβολακια | tonis17 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 08-06-2010 10:09 |
προβολακια HELLA | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 04-10-2009 19:42 |
Προβολεις ομιχλης για BMW R 1200 GS (σετ 2τμχ) | georgekostas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 28-05-2009 17:22 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |