![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οδηγείτε σε ένα στενό δρόμο με διπλή γραμμή στον οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπέραση . Μπροστά σας είναι ένα ποδήλατο που κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα. Τι κάνετε ;
(α) Ακολουθείτε το αργά κινούμενο ποδήλατο για τα επόμενα 3 Km (β) Παραβιάζετε τον Κ.Ο.Κ.και προσπερνάτε Ποια είναι η σωστή απάντηση ; Οι περισσότεροι άντρες δίνουν λάθος απάντηση !!! ![]() Γιατί να ρισκάρετε μια ανεπιθύμητη κλήση ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (εννοειτε αν η εν λογο φωτο προσβάλει το ήθος ή την αισθητικη του forum οι admin εχουν το ΟΚ να το κατεβάσουν...) Last edited by vasorfa; 20-10-2010 at 20:56. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() λέω και εγώ!με εβαλες σε τριπ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό, να μπει στις Καλημέρες!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφ΄ ενός δεν βλέπω καμία διπλή διαχωριστική.
Μετά ως νομοταγής πολίτης ΔΕΝ θα προσπέρναγα για τα επόμενα 3 χλμ. Και μάλλον δεν θα προσπέρναγα και για κάποια επόμενα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό .....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορουμε να παραβιαζουμε τον ΚΟΚ οποτε παμε πισω απο το ποδηλατο μεχρι την κολαση!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχω δηλωσει οτι ειμαι ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης και φυσικα....ΣΕΒΟΜΑΙ τον Κ.Ο.Κ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγραψε.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά είναι εικόνες αυτές τώρα για να ποστάρονται σ' αυτόν τον χώρο;
. . . . Έλεος πια. Δηλαδή τι παραδείγματα είναι αυτά; Και τι θα πω εγώ στον γιο μου που θα δει αυτήν την εικόνα; . . . . . Ναι γιε μου, μπορείς και εσύ να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για μεταχειρισμένες... | jac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 19-08-2010 23:30 |
Ερώτηση Νέου BMWακια | smazis | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 22-01-2010 11:54 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 02-09-2009 23:14 |
Ερώτηση | wolferin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 05-05-2009 09:53 |