![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Yπάρχει τρόπος να βάλω ένα λασπωτήρα στη ρόδα όπως έχει το μονοκύλινδρο το F650? Ακόμα και στην πιο ψιλή βροχούλα το πίσω μέρος γίνεται χάλια. Μα καλά γιατί αφαιρέσανε τόσο χρησιμο εξάρτημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε after Market υπάρχει???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω βρει κάτι.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω αυτο εχω!!! ειναι πολυ καλο, προστατευει τουλαχιστον το αμορτισερακι απο τις λασπουριες!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίζει κι αυτό που δεν το έχω δει Ελλάδα αν πηγαίνεις χώμα μια και στις λάσπες δεν στουμπώνει (αν και δε νομίζω να στουμπώνει ούτε αυτό της Wunderlich).
Last edited by yns; 02-01-2011 at 20:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως και τα 2 αυτά προστατευουν το αμορτισερ μόνο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν του μονοκύλινδρου δεν έχω δει πουθενά... και πίστεψέ με, τα έχω ψάξει πολύ όλα τα aftermarket!!
![]() ![]() Από την βόλτα πριν λίγες μέρες Χωρίς φτερό (εγώ): ![]() Με το Mudsling (ο Νίκος): ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ καταλαβα και ευχαριστώ αλλά ακόμα απορω γιατί τον βγάλανε... ας ηταν στα αξεσουάρ τουλάχιστο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως το Mudsling το έχει ο Νίκος (Markas) και είναι ευχαριστημένος, δες στις χωμάτινες, όλο διπλός πάει και η γυναίκα του δεν παραπονιέται, υπάρχει καλύτερο κριτήριο από αυτό;
Σιγά το παράδειγμα..... αυτή δεν παραπονιέται με τίποτα... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα για F650 GS (twin) | komvot | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 09-11-2011 19:52 |
Service 10.000 για F650 twin | renovatio | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 01-01-2011 14:38 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 15:05 |
Ανακλησεις F650 GS TWIN/F800 GS | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-04-2010 20:32 |
Πωλείται F650 gs twin | fountanajones | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 11-04-2010 19:53 |