![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αν πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ρε ποτέ έγινε αυτό λαιβ και το χάσαμε..???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα, στο δελτίο των 8. ούτε κι εγώ το είδα ζωντανό, ακόμα θα χτυπιόμουν απο τα γέλια, αλλά είναι νόστιμο και κονσέρβα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ρεζιλίκια…..!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τέτοιους τσακωμούς πολιτικών και δημοσιογράφων, όφελος έχουμε μόνο εμείς, οι πολίτες. Με την έννοια ότι θα δίνει ο ένας τον άλλον. Π.χ. Μπακογιάννη - Θέμος.
Εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε... |
|
|||
|
|||
![]() ουφ παλι τα ίδια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία; Στην Μπανανία; Μα πότε;
Είμαστε για γέλια.... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο συγκεκριμένος βουλευτής αρπάχτηκε το πρωί στο ραδιόφωνο με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταυρόπουλο ο οποίος αφού τα πήρε στο κρανίο , τον αποκάλεσε αχρείο και του έκλεισε το μικρόφωνο .Μιλάμε για πολύ γέλιο .
Όσον αφορά το γεγονός αυτό καθέ αυτό θα ήθελα να μη βγεί πόρισμα .Έτσι και αλλιώς πλέον όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι έχει γίνει . Απλώς είμαι περίεργος για το πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτή την περίπτωση , στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση .Βλέπω να γινόμαστε Τυνησία . |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαστε για γέλια. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω, κλείστε την τηλεόραση. Έχω σταματήσει να τους βλέπω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τους σιχάθηκα όλους, μόνο κακό κάνουν ...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() το κακο ομως ειναι οτι μερικες φορες η τηλεοραση(και ειδικοτερα οι ειδησεις) ειναι σαν τις γυναικες... ![]() ...ξερεις οτι κανουν κακο στην υγεια,αλλα ασχολεισαι μ αυτες! ![]() παντως το κακο με τα παπαγαλακια εχει παραγινει... ![]() ...και κυριως με το mega που προσφερει σκετη παραπληροφορηση χωρις να κραταει ουτε τα προσχηματα... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mega scooter απo την BMW; | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 12-04-2011 07:35 |
Εχουμε contact Person Απο το MEGA BAZAAR ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Πειραιως? | vasorfa | Διάφορα | 4 | 18-02-2010 20:44 |
Mega Stock Bazaar στην Πέτρου Ράλλη | bogart | Ένδυση | 11 | 30-11-2009 20:01 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 11:17 |