![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά,
σήμερα πρόσεξα κάποια σημάδια σαν χτυπήματα στο κοντέρ της μπουμπού μου. Αρχικά σκέφτηκα ότι κάτι έχει χτυπήσει εκεί ή έχω κάνει εγώ κάτι. Να ναι καλά ο συμφορουμίτης jmar που το είδε, μου είπε ότι οφείλεται στη συγκέντρωση της ηλιακής ακτινοβολίας που κάνει η ζελατίνα του Adventure προς το κοντέρ και ότι καλύπτεται η αλλαγή του κοντέρ από την εγγύηση. Πράγματι πέρασα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία Χανίων και μου είπαν αμέσως ότι θα αλλαχτεί όλο το κέλυφος του κοντέρ και θα μου δώσουν ΔΩΡΕΑΝ! μια φιμέ ζελατίνα, όλα χωρίς κόστος. Να γιατί BMW ![]() Αυτό που μου φάνηκε λίγο κουλό είναι ότι παραδίδεις την μαμά ζελατίνα στην αντιπροσωπεία, η οποία επιστρέφει στην εταιρία.. Αυτά για να ξέρουν οι φίλοι συμφορουμίτες. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι γνωστό το θέμα. Το έχω διαβάσει κάμποσες φορές ότι συμβαίνει.
Αυτό που σου έκαναν, είναι στάνταρ διαδικασία νομίζω. 2010 GSA instrument surround is melting - ::. UKGSer.com .:: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμ εκει που την αφηνεις στη δουλεια,,,,,, εχει και πολυ ηλιο στα Χανια!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() θα ξεκινήσω να την βάζω κάτω από δέντρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεταξυ μας....ουτε η φιμε ζελατινα γλυτωνει το καψιμο.....
το καψιμο που προκσλειτε ειναι λογω της διαθλασης στην εν λογο ζελατινα...και φιμε να βαλεις συνεπως...αν την βαλεις ε κοντρα ηλιο...παλι α ιδια απτελεσματα θα εχεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως αυτό συμβαίνει σε πολλές μηχανες, πχ varadero
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 84 | 06-02-2011 09:37 |
2010 1200 GS (5km Στο κοντέρ) | poko | Καλώς ήλθατε | 29 | 25-10-2010 20:38 |
Η τσιχλόφουσκα και το πείραμα με το ήλιο | pirate | Αστεία Video | 6 | 09-09-2010 11:16 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 11:22 |