![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα κανοντας εναν ελεγχο στο τακακια στο πισο φρενο ειδα οτι ειναι στο ζω παιθενω . δηλαδη οπως μου ειχε πει και ο θανασης θα χριαστω συντομα.
οποτε με ενα αλλεν ενα κατσαδιδι μικρο και μια πενσα σε περιπου 10- 15 δευτερολεπτα τα ειχα στα χερια. περνο το σουζουκι και παο στον φιλο μου που εχει αναλοσιμα για μοτο . -θωδορη εχεις τακακια για το bmw για πισω? -ρε δεν γ$@#σε? τι εχουν το διαφορετικο εκτοσ απο το σημα? εχεισ δειγμα? -ναι νατο εδω. θελω τα καλυτερα οχι τιποτε μαπα... -(ακαταληλλη να ανηλικουσ η απαντηση του ![]() - αυτα ειναι 12.50 με το φπα και θα ξεχασεις να τα αλαξεις. ειναι ιδια μαρκα με αυτα που σου εδηνα για το ZZR. ακουμπισα το εξωφρενικο ποσο των 12,50 με το φπα ![]() η τοποθετηση ηταν πολυ κοπιαστικη εμπιρεια που κρατησε περιπου 50-60 δευτερολεπτα μετα βαζεισ μπροστα να δουλεψει το σεβρο και πατας μια φορα το φρενο και ετοιμος. οτι μπορο να το κανω θα το κανω μονος για τα υποληπα υπαρχει ο θανασης και μονο ο θανασης ![]() ![]() Last edited by γιαγια αρκουδα; 12-03-2011 at 10:32. |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος.πες μας και τη μαρκα ειναι τα τα τακακια?
|
|
|||
|
|||
![]()
τον αλγόριθμο δισκόπλακες - τακάκια τον υπολόγισες;;;
ή αλλιώς, αυτό που χάνεις από χιλιόμετρα σε δισκόπλακες, σε σχέση με αυτό που κερδίζεις από χιλιόμετρα σε τακάκια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mε τα σκληρά τακάκια, θα ``φας`` γρήγορα την δισκόπλακα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν βαζω ποτε σκληρα τακακια παντα ###### και μαλιστα με τo abs δεν χριαζονται σκληρα τακακια. τα σκληρα εκτος του οτι τρωνε την δισκοπλακα βγαζουν και ηχο (σφιριζουνε).
στο καβασακι πισο αλλαξα δυσκοπλακα μετα απο 200000 χιλ και μπροστα μεχρη τα 287000 δεν ειχα αλαξη δισκοπλακες ειχα ακομα της μαμα. το μαλακο τακακι κατα την γνωμη μου φρεναρη καλιτερα, αλλα τρογετε πιο γρηγορα. αρκη να μην περιμενεισ να φτασεις ακριβοσ στο φαναρι για να φρεναρεισ αλλα αφου το βλεπεισ κιτρινο η κοκκινο να κλινεισ το γκαζη να φρεναρεισ ελαφρα και να κατεβαζεισ ταχητητα απο πιο μακρια. αν φρενερεισ ακριβοσ στηνγραμη του φαναριου και τακακια τρος και δισκοπλακες και λαστυχα ασε που μπορει να την αρπαξεις απο πισο απο κανεναν που νομιζε οτι θα περνουσες. μαρκα δεν θημαμε φιλε γιατι εδω και 25 χρωνια που ψωνιζο απο τον θωδορο ασχετος αν του την λεω παντα για να τον φτιαξω οτι μου δινει δεν εχω παραπονο ξερω οτι θα ειναι καλο. |
|
|||
|
|||
![]()
καλορίζικα...
καταξοδεύτηκες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπρωβο φιλαρακο....γλυτωσες κανα 200 ευρουμπες σε συνερειο και εργατικα....οτι μπορουμε να κανουμε μονοι μας....ειναι πολύ καλο και μαθενεις και την αγαπημενη σου καλητερα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή τακάκια φρένων πίσω τροχού σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 03-01-2013 01:58 |
τακακια (συνεχεια) | kostas_s | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 28-02-2011 12:03 |
τακακια | kostas_s | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 19-02-2011 21:05 |
Ερωτηση για πισω φτερο | Benjamako | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 20-04-2010 09:54 |
Δισκοπλακα πισω | jim1100gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 01-03-2010 10:45 |