GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-06-2011, 00:52
FANISGS Ο/Η FANISGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: SITIA
Μoto: bmw1200gs 2008
Question ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ?

τη βοηθεια σας.εχω την καμερα κρανους contour tην οποια και στηριζω στο κρανος.θα ηθελα καμια ιδεα για το που μπορω να τη στηριξω πανω στη μοτο.εχω απλο gs το οποιο φορα ζελατινα φιμε απο adventure.επισης η βαση ειναι της contour.για πειτε ιδεες.
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2011, 02:14
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS Εμφάνιση μηνυμάτων
τη βοηθεια σας.εχω την καμερα κρανους contour tην οποια και στηριζω στο κρανος.θα ηθελα καμια ιδεα για το που μπορω να τη στηριξω πανω στη μοτο.εχω απλο gs το οποιο φορα ζελατινα φιμε απο adventure.επισης η βαση ειναι της contour.για πειτε ιδεες.
γεια σου φανη.εχω την ιδια καμερα και περιπου το ιδιο προβλημα.αφου προμηθευτικα διαφορες βασης(τιμονιου-κρανους με το αυτοκολλητο και κρανους με ιμαντα)κατεληξα οτι η καλητερη λυση ειναι στο κρανος με το αυτοκολλητο στη ζελατινα γιατι αφενος εχει λιγοτερους κρανδασμους αφετερου με ενα κλικ μπωρεις να την ριθμησεις ποιο σωστα.το δικο μου προβλημα ειναι ο αερας,μετα τα 40 χλμ δεν ακουγεται τιποτα σκεφτικα να την τιληξω με αφρολεξ οπως τα μικροφωνα.εσυ το αντιμετοπιζεις αυτο το προβλημα?και αν το ελυσες παρακαλω τα φωτα σου
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2011, 10:23
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
γεια σου φανη.εχω την ιδια καμερα και περιπου το ιδιο προβλημα.αφου προμηθευτικα διαφορες βασης(τιμονιου-κρανους με το αυτοκολλητο και κρανους με ιμαντα)κατεληξα οτι η καλητερη λυση ειναι στο κρανος με το αυτοκολλητο στη ζελατινα γιατι αφενος εχει λιγοτερους κρανδασμους αφετερου με ενα κλικ μπωρεις να την ριθμησεις ποιο σωστα.το δικο μου προβλημα ειναι ο αερας,μετα τα 40 χλμ δεν ακουγεται τιποτα σκεφτικα να την τιληξω με αφρολεξ οπως τα μικροφωνα.εσυ το αντιμετοπιζεις αυτο το προβλημα?και αν το ελυσες παρακαλω τα φωτα σου
Υπάρχει ρύθμιση αν θυμάμαι καλά που απομονώνει τα μικρόφωνα και δεν ακούγεται θόρυβος.
Υπάρχει και μια βάση με βεντούζα , ψάξτε στο egadget του Κοτσόβολου.
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2011, 11:14
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχει ρύθμιση αν θυμάμαι καλά που απομονώνει τα μικρόφωνα και δεν ακούγεται θόρυβος.
Υπάρχει και μια βάση με βεντούζα , ψάξτε στο egadget του Κοτσόβολου.
ευχαριστω Νικολιο θα το ψαξω
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2011, 12:43
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Έχοντας την ίδια κάμερα να καταθέσω και εγώ την μικρή μου εμπειρία από τη χρήση της.

Όσον αφορά τη στήριξη κατέληξα στο συμπέρασμα πως το καλύτερο σημείο είναι το κράνος (το σώμα είναι ο καλύτερος αποσβέστης κραδασμών)

Για το μικρόφωνο υπάρχει το Edit Software της Contour με το οποίο κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. (μπορείς ακόμα και να απομονώσεις τελείως τον ήχο, όπως λέει και ο Albatros)

Μετά τα 40χλμ όπως λέει και ο jtnakos ακούγεται πολύ ο αέρας (λογικό). Η μόνη λύση είναι στο μοντάζ μια μουσική επένδυση και όλα καλά.

Όσο για ΟΛΑ τα άλλα είμαι υπέρ ικανοποιημένος με την 1080p μου. Λίγο ζόρι βέβαια με το μοντάζ καθώς όταν φορτώνω το video με καλούδια μου γονατίζει τον υπολογιστή αλλά από την άλλη όταν το τελικό αποτέλεσμα σε ικανοποιεί δεν σε ενοχλεί τίποτα.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 00:33
Senior Member

Απόσπασμα:
φιλε μου και γω μεχρι τωρα την στηριζα στο κρανος.και απο οτι ειδα αυτη ειναι η καλυτερη η θεση.τωρα για τον ηχο που λες δεν εχω κανει κατι γιατι δεν ξερω.
Reply With Quote
Παλιό 27-06-2011, 22:53
Senior Member

Επανερχομαι στο θεμα.υπαρχει τροπος η contour να μπει στην κορυφη του κρανους?
Reply With Quote
Παλιό 27-06-2011, 23:38
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Επανερχομαι στο θεμα.υπαρχει τροπος η contour να μπει στην κορυφη του κρανους?
Φανη νομιζω πως ναι..Αν κολλησεις τη βαση στο κρανος στο σημειο που θελεις ακομα και οριζοντια να ειναι η καμερα θα παρατυρησεις μπρωστα πως ο φακος μπωρει να γυρναει αριστερα-δεξια(εχει για σημαδι κατι γραμουλες)αυτο το κανει βαζοντας την σε οριζοντια θεση και γυρισεις το φακο θα σου τρβηξει κανονικη ληψη(ο φακος θελει λιγο πιεση μην φοβασε θα κουμπωσει μονος στην θεση του)καλη επιτυχια
Reply With Quote
Παλιό 27-06-2011, 23:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Φανη νομιζω πως ναι..Αν κολλησεις τη βαση στο κρανος στο σημειο που θελεις ακομα και οριζοντια να ειναι η καμερα θα παρατυρησεις μπρωστα πως ο φακος μπωρει να γυρναει αριστερα-δεξια(εχει για σημαδι κατι γραμουλες)αυτο το κανει βαζοντας την σε οριζοντια θεση και γυρισεις το φακο θα σου τρβηξει κανονικη ληψη(ο φακος θελει λιγο πιεση μην φοβασε θα κουμπωσει μονος στην θεση του)καλη επιτυχια
ευχαριστω θα το δοκιμασω.παντως τελευταια φορα την ειχα βαλει στο πλαι του κρανους αλλα το αποτελεσμα δεν με εντυπωσιασε!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης