![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι το 1200 πηγαίνει μια χαρά στις στροφές το ξέρω.
Επίσης ότι είναι άνετο και στην άσφαλτο, για ταξίδι...! Αλλά δε γνωρίζω πια είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις με το συγκεκριμένο μηχανάκι ΑΝΕΤΑ? Χωρίς να χρειαστεί να σκύψεις πίσω απ'το φέρινγκ, χωρίς να γίνεται ασταθής η μοτοσυκλέτα κλπ... Έχω οδηγήσει το Adventure αλλά, επειδή δεν ήταν δικό μου, μόνο για 1-2 σύντομες βόλτες , χωρίς να πλησιάσω την τελική του. Οπότε εάν τα περί σκυψίματος ή αστάθειας δεν ισχύουν, παρακαλώ αγνοείστε τα σχόλια μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι τα 180 μπορείς να ταξιδεύεις άνετα αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό...
Πάντως αν με ρωτήσεις εμένα, η ιδανική ταχύτητα ταξιδιού του είναι τα 160 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω 650 χαλαρά....!!!! αλλά πρέπει να κόβεις που και που στις μεγάλες ευθείες ....για να μην πετάξει …..!!!!!!! στις στροφές δεν έχει πρόβλημα μπαίνει και με 700 αρκεί να φοράς ασφαλτινα ……. Και αλεξίπτωτο………!!!!!!!
![]() ![]() Αρη πλακα κανω φυσικα ...θα συμφωνησω με το Στρατο......αν και εγω με τα χωματινα παιζω 140..... προσπεραση 160 ..... Υ.Γ στο χωμα ....210 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
140-160 είναι η ταχύτητα που θα κινήσαι άνετα στον αυτοκινητόδρομο...
|
|
|||
|
|||
![]()
οντως και εγω πιστευω αυτο ειναι το ιδανικο!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ιδανικότατη θα έλεγα... ![]() πας κ παραπανω ακομα 5-10 κμ αλλα ανεβαινει δυσαναλογα η καταναλωση.... εγω εχω επειδη εχω μιλια, εχω συνηθείσει ναα κοιτω στροφες... απο 5500 εως 6000 με εκτη πας σβελτα κ οικονομικα ![]() από 6000 μεχρι 7000 πας αεροπορια βάλεσθε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτά τα χιλιόμετρα είσαι χαλαρός και άνετος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200! |
|
|||
|
|||
![]()
καλύπτει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας σε οποιονδήποτε δρόμο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα είναι υποκειμενικά, αλλα το ταξίδι το ευχαριστιέμαι στα 130-140, μεχρι τα 160 αν ταξιδεύω πολύ ώρα και έχω βαρεθεί, μεχρι 180 αν βιάζομαι....από εκεί και πάνω είναι πολύ κουραστικό για μένα......
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |