![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, πήγα τις προάλες να ρυθμίσω τα φώτα γιατί ήτανε λίγο ψηλά και ενώ γυρνάω την βίδα (προς την σωστή κατέυθυνση) αυτο δεν πάει πουθενά... έχουν κλωτσίσει οι βόλτες...
![]() ![]() ![]() Ξέρει κανείς αν επισκευάζεται η αλλάζει εύκολα αυτό το πραγματάκι εκεί μέσα στο φανάρι? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγω αλλα δε χαλασα το σπειρωμα!!!
Πάντως πρέπει να φτιάχνεται. Αν είσαι κοντά (Αθήνα εννοώ) μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά ένα απόγευμα κ να το φτιάξουμε. Στο δικό μου είχα το εξής πρόβλημα. Εφεγγε στο Θεό!!! Μιλάμε στραβωνα το κόσμο όλο! Το κατέβασα τέρμα κάτω απο το βιδακι κ παρόλα αυτά αν κ βελτιώθηκε η θέση του φανου, εξακολουθούσε να είναι αρκετά ψηλά. Το κατάλαβα πως θα γινόταν ζημιά αν το εσφιγγα κ άλλο κ σταμάτησα. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο πανελακι που έβαλα με το μπριζακι των 12V απο το motoraid. Επειδή είναι σταθερό πάνω στο πλαίσιο του κοντέρ κ το κοντέρ είναι βιδωμενω πάνω στο φανάρι, εμποδιζε το φανάρι κατα 1-2 χιλιοστά κ το κρατάει πιο πάνω. Αυτά τα 1-2 χιλιοστά μεταφράζονται σε αρκετές μοίρες κλίσης με αποτέλεσμα να φεγγει το φανάρι στο Θεό!!! |
|
|||
|
|||
![]()
μαστορααααα
![]() αφου εισαι κουλος....καλα να παθαινεις......λοιπον......εχουμε και λεμε....κατα πασα πιθανοτητα.....ΔΕΝ κλωτσησε η βιδα,αλλα....βγηκε απο την φωλια....(δυστυχως δεν εχει.....stop...)με λιη ψυχραομια υπομονη και ηρεμεε κινησεις μπαινει ξανα στην θεση τηε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το θέμα είναι, οτι είναι τρομερά δύσκολο να βάλεις χέρι εκεί μέσα, είναι πάρα πολύ μικρός ο χώρος και το φανάρι απ'οτι ξέρω δεν ανοίγει για να διευκολύνει την επισκευή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Το άνοιξα ρε φίλε και το είδα απο κοντά, η βίδα δεν βγήκε απο την φωλιά της (θα μου'μενε και στο χέρι άλλωστε κιόλας) απλά έχει φαγωθεί καπως η πλαστική βάση-ροδέλα και στα μεγάλα ζόρια (όταν θέλω να κατεβάσω πολύ το φανάρι) κλωτσάει και τσουπ πάει σχεδόν στην άκρη της βίδας.. ![]() ![]() Θέλει πατέντα έτσι όπως το κόβω.. προς το παρόν το έχω κατεβασμένο με τον λεβιέ που έχει για 2ο άτομο, για να μην φέγγω στον Θεό! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Aφού το έβγαλες το φανάρι, βάλε καμιά φωτό με το πρόβλημα, για να πούμε κι εμείς την γνώμη μας για καμιά πατέντα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το φανάρι ανοίγει. Αρκεί να ξέρεις τον τροπο να το κανεις χωρίς να το σπασεις κ να το κλείσεις χωρίς να μπάζει νερά.
Εννοείτε ότι σιλικονες κ λοιπές χαζομαρες διώκονται δια ροπαλου. |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος ο Αλκινοος!!!
οπως ειπε...θελει.....χειρουργικες κινησεις ![]() πλακα πλακα,σηκωσε και καμια φωτο....μην μσς πεις οτι σου τελειωσε το...φιλμ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρειαστηκε να ανοιξει τεσσερις εγκοπες γαι να βαλει μοχλο και να ξεκολλησει το τζαμι απο τον κορμο οι οποιες ομως δε φαινονται γιατι τις καλυπτει το περιμετρικο καλυμμα του φαναριου. Στη θεση του αστειου πλαστικου σπειρωματος που εχει βαλει ο εξυπνακιας Γερμανος σε φαναρι τετρακοσιων ευρω φυτεψαμε ενα πυρωμενο με φλογιστρο παξιμαδι και αυτο ηταν... Στο κλεισιμο βαλε καποια ειδικη κολλα ωστε να μπορει να ξαναανοιξει αν χρειαστει..Και φυσικα οχι σιλικονες οπως πολυ σωστα λεει ο Αλκινοος ![]() Καλη επιτυχια! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι κοινό έχουν τα γαϊδούρια και οι άνδρες ; | MARK | Χιούμορ | 12 | 12-04-2011 19:49 |
Είναι αληθινό! | Hekima | Διάφορα | 15 | 05-11-2010 17:01 |
Ρύθμιση αναρτήσεων ESA (1200GS Adv.), ποια ρύθμιση σας βολεύει? | georged | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 19-09-2010 21:17 |
Καλοκαιρινό φλέρτ | skippybi | Διάφορα | 5 | 23-08-2009 13:20 |
Πασχαλινό τραπέζι | skippybi | Υγεία | 4 | 12-04-2009 22:50 |