![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου θα είμαι πάνω...
Αφου ο καιρός θα είναι σούπερ....(για Δεκέμβρη στην Πίνδο)... Ότι λέει ο τίτλος... Την Κυριακή στις 10:00 θα είμαι στην έξοδο της Εγνατίας για Σιάτιστα, και θα κάνω τσιγάρο... Όλοι οι καλοί ευπρόσδεκτοι... ΥΓ. Η διαδρομή εδώ Last edited by teo71; 09-12-2011 at 18:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Τεο δεν διαβαζω ΠΟΥΘΕΝΑ για σβελτους ρυθμους............
Μηπως κατι συμβαινει????ηηηηηηη με πηρες απο φοβο??? ![]() ![]() ![]() ![]() Μιλαμε φιλαρακι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος βγει αυτή την εποχή, Πίνδο, μάλλον σβέλτος θα είναι...
![]() ![]() Οπότε πλεονασμός.... ΥΓ. Άσε που πήρα από φόβο κάτι σβέλτους και σβέλτες το προηγούμενο ΣΚ και είπα να αποφύγω τα μεγάλα λόγια... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Full στροφιλικι..ψηνομαι αρκετα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Με το καλό Θοδωρή καλά να περάσετε όσοι ακολουθήσουν . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ψήσου ψήσου.... περιμένω εγώ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() πρεπει να πεις και καθε ποτε θα σταματας για τσιγαρο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αιιιιιιιιιντε χάσου.................. παλιοτόμαρο................. Τίποτε δεν αφήνεις να πέσει κάτω..... ![]() ![]() ΥΓ. Έχουμε εξελίξεις... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατάθεση πινακίδων και τέλη κυκλοφορίας | nikgs1200 | Αυτοκίνητο | 33 | 09-01-2012 20:09 |
Κατάθεση πινακιδων και τέλη κυκλοφορίας | gepol | Διάφορα | 16 | 17-09-2011 00:34 |
Πίεση Χωμάτινων Ελαστικών ! | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 07-07-2011 22:07 |
Ανοίγουν εσπευσμένα και προσωρινά τα Τέμπη για το Πάσχα | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 04-04-2010 07:16 |
Βάλε κι εσύ την ηλεκτρονική σου πινέζα.ΜΠΟΡΕΙΣ! | riko46 | Χρήσιμα | 9 | 12-04-2009 01:47 |