![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Εσπευσμένα και για διάστημα μερικών ημερών, από τη Μ.Πέμπτη έως και τη Δευτέρα 12 Απριλίου, ανοίγουν προσωρινά τα Τέμπη για την κυκλοφορία οχημάτων.
![]() Στη συνέχεια και για διάστημα περίπου ενός μήνα η κυκλοφορία θα ξαναπαγορευτεί.nea.com.gr
|
|||
|
|||
|
Έστω και για λίγο, εξυπηρέτηση θα είναι...
|
|
|
|||
|
|||
|
παρατραβηγμένες και πρωταπριλιάτικες μου φαίνονται τέτοιου είδους κινήσεις...
![]() ![]() ![]() τι πάει να πει...Στη συνέχεια και για διάστημα περίπου ενός μήνα η κυκλοφορία θα ξαν' απαγορευτεί ![]() ![]() ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ FOR EVER!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου έχω φίλο μηχανικό στα έργα και μου λέει ότι ούτε όταν τελειώσει δεν θα περνά από εκεί
, πόσο μάλλον τώρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Αυτά να μας λες, να μας φτιάχνεις το κέφι ....
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ας ελπίσουμε να μην συμβει τίποτα όσο θα είναι ανοιχτος
|
|
|
|||
|
|||
|
περασα Πεμπτη και Παρασκευη........ευτηχως δεν επεσε τιποτα
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φέτος οι λαμπάδες ας φωτίσουν το Πάσχα με αλληλεγγύη! | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 24-03-2010 20:25 |
| Η πιο μικρή παράκαμψη για τα Τέμπη... | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 8 | 11-03-2010 16:04 |
| Δύο GSA1200 και ένα GS1200 Τέμπη | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 29-07-2009 12:58 |
| Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα | skippybi | Επικαιρότητα | 3 | 14-04-2009 22:19 |
| Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 01:49 |