![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Χθες το βράδυ από το πουθενά έσπασε εν κινήσει η βίδα που συγκρατεί το κεντρικό stand . Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι μια βίδα με τον αποστάτη μαζί κοστίζει €10 ![]() ![]() Εγώ έψαξα σε κάτι μπάζα οικοδομής (που ευτυχώς υπήρχε κοντά) και βρήκα ένα χοντρό καλώδιο να κάνω τη πατέντα. Αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν μου συνέβαινε σε κάποια εκδρομή… ![]() ![]() ![]() Καλού κακού έχετε μια βίδα μαζί σας…. ![]() ![]() ![]() Χρήστος |
|
|||
|
|||
![]()
μεγάλη ιστορια αυτη η...κολόβιδα......
εγώ βρήκα την υγειά μου μόνο με συχνό έλεγχο και σύσφιξη και των 2!!! επίσης καλό θα είναι να έχουμε μαζί μας και κανένα δεμάτικό tire up!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωσε και λιγο locktight σπειρωματων ρε τζουτζουκο αντι να καθεσαι να τσεκαρεις καθε λιγο και λιγακι....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού θέλω καθε λίγο και λιγάκι να ασχολούμε με το κορίτσι ![]() ![]() ![]() γιατί να βάλω locktight ή για τους παλιούς μανώ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις καμιά φώτο;;;; Δεν το κατάλαβα. Προς τα που γυρνάει;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε εμένα είχα σπάσει η βάση που κρατάει το ελατήριο του ορθοστάτη απο κοτρόνες,..,
ευτυχώς είχα μαζί μου tipraps., ![]() σώζουν καταστάσεις .,.,., μετα πήγα και την κόλλησα και όλα μέλι γάλα.,., ο ορθοστάτης στα μοτό μας κρατάει πολύ βάρος .ανέβασε κατέβασε την μότο .,χαλαρώνουν.,..,,τσεκάρεται συχνά τις βίδες.,.,., Last edited by tattoopanther; 09-03-2012 at 11:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ κουβαλάω πάντα μαζί μου καλώδιο που χρειάζεται σε διάφορα πράγματα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσω να στο περιγράψω….το stand πιάνει από τις 2 πλευρές με 2 βίδες…αν σπάσει η μία τότε τα ελατήρια επαναφοράς το τραβάνε προς τη μία πλευρά και βρίσκει πάνω στο ελαστικό….. Είναι αυτές οι μέρες και οι καταστάσεις που πραγματικά λησμονώ τους ιάπωνες… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποκατάσταση side stand 800gs | geod | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 27-01-2012 20:12 |
Stand - Μπαγκαζιέρα | Akyla | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 18-05-2011 13:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ STAND HP2 ENDURO | J-P-HELLAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 02-05-2011 20:42 |
Λειτουργικό Stand | teoo | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 13-06-2010 03:13 |
Εσπασε η βαση του πλαινού stand | Ranger_fou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 18-04-2010 18:38 |