![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οπως λεει και ο τιτλος, δυστηχως υπαρχει σοβαρο θεμα με το σταντ του hp2, και ειδικοτερα με την βαση αυτου,
η βαση ειναι φτιαγμενη απο αλουμινιο και εκει που βιδωνει το σταντ λογω βαρους της μηχανης εχει αρχισει να λυγιζει η βαση και το αποτελεσμα ειναι να μου σπασει τον διακοπτη του σταντ, και σε λιγο θα κοπει τελειως γιατι οπως το εψαξα στο ιντερνετ τελικα σε ολα εχουν κοψει, το ανταλλακτικο ειναι πλεον απο σιδερο, αφου ειδαν οτι ειχαν κανει μ ![]() ![]() αλλά δεν υπαρχει ανακληση, οποτε πρεπει να τα πληρωσω απο την τσεπη μου γιατι εχει περασει εδω και ενα εξαμηνο η εγγυηση, το μηχανακι εχει μονο 8000 χλμ τιμη περιπου 400 ευρω, διακοπτης , βαση και διαφορα ψιλολογια, για κατασκευαστικο λαθος της εταιριας. μηπως καποιος κατοχος hp2 ειχε το ιδιο θεμα? και πως το ελυσε εκτος εγγυησης? οι φωτο αυτες ειναι απο περιπτωσεις αλλων ανα τον κοσμο εδω ειναι αριστερα το σωστο και δεξια πως γινεται απο το βαρος IMG_9148.JPG εδω εχει κοπει τελειως IMG_5968.jpg και εδω ο αντικαταστατης, πλεον σε σιδερο P8280001.jpg |
|
|||
|
|||
![]() Σε τόρνο δεν μπορείς να το κατασκευάσεις ???? Λέω εγώ τώρα για κοίτα και εκεί σίγουρα αν γίνετε θα γλιτώσεις πολλά . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα θα γινεται, αλλα πιο πολυ το αναφερω μην τυχον και καποιος αλλος παθων, τον εχει καλυψη εκτος εγγυησης η εταιρια,
η βαση κοστιζει 135+φπα, και ο διακοπτης 120+φπα, συν τα διαφορα μπιμπλικια(εκτος απο το ιδιο το σταντ) |
|
|||
|
|||
![]()
Αραγε τους ηταν δυσκολο να κολλησουν ενα σιδερενιο τριγωνακι πανω στον σκελετο της μοτοσυκλετας αντι να σχεδιασουν και να κατασκευασουν ενα ανεξαρτητο βιδωτο εξαρτημα που κοστιζει ακριβα και ειναι ευθραυστο.
Δεν νομιζω η διαφορα βαρους μεταξυ του τριγωνου απο αλουμινιο με τη βιδα και του σιδερενιου θα ειναι πανω απο 100 γραμμαρια! |
|
|||
|
|||
![]()
NA ΓΙΑΤΙ BMW !!!!
ειμου κε γω παθων ειχα το ιδιο προβλημα κε μου τα αντηκατεστησαν ολα ! δωρεαν(ομος μου αλλαξαν λαδι φυλτρο με 50 ευρο ) κε μαληστα μου εφεραν 2 σταντ διοτι νομησαμε στην αντιπροσοπια οτι το προβλημα ητα στο σταντ κε το κοψαμε το μακρηναμε κε ματα ανακαληψαμε οτι το προβλημα ητα στην βαση ετση αντικατασταθηκε το σταντ (2) η βαση κε ο διακοπτης αν εληξε η εγκηιση αν θελου εφοσο διατηρης καλες σχεσηςπολυ πηθανο να καμου χρηση του δυκεοματος καλη θεληση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στην αντιπροσωπεια ειχα παει για σερβις και το ειδαμε, τα τρια ανταλλακτικα που ειναι για ανακληση τα ειδαμε (μια βιδα στην κοντρα του διαφορικου εμπρος, η τσιμουχα στην βιδα πληρωσεως βαλβολινης στο διαφορικο, και κατι στο δοχειο υγρων φρενων, και τα περιμενουμε απο γερμανια), αλλα για το σταντ τιποτα, οποτε δεν μπορει να κανει τιποτα, ουτε η καλη θεληση δεν παιζει και εχω καλες σχεσεις, και 2 μηχανες κανω σερβις εκει , και η μια εχει αγοραστει απο εκει, θα προσπαθησω με τιποτα email στα κεντρικα εδω ελλαδα και μηπως στειλω και γερμανια, θα δουμε, ![]() ![]() ![]() αντε και καλη ανασταση και καλο σουβλισμα ![]() ![]() ![]() Last edited by J-P-HELLAS; 23-04-2011 at 19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον, ανακεφαλαιωνουμε,
δυστηχως οι ανθρωποι στην bmw (στα κεντρικα, οχι ο αντιπροσωπος ,μηχανικος) ειναι για τα μπαζα, σε ολο τον κοσμο τα εχουν αλλαξει σαν ελατωματικα(εννοω την βαση του σταντ) εδω στην ελλαδα δεν τους εχει ξανατυχει, δεν εχουν ακουσει γενικως τιποτα για το θεμα, και φυσικα ειναι δικη μου υπαιτιοτητα γιατι λενε οτι καθομαι πανω στο μηχανακι με ανοιχτο το σταντ, εδω χωρις σταντ και δεν μπορεις να ανεβεις καλα, καλα και εγω ανεβαινω και καθομαι σαν τα κοκορια επανω και αγναντευω, ![]() λυπαμαι ειλικρινα για την αντιμετωπιση σε αυτο το θεμα ![]() εχω δωσει μεχρι τωρα σε 10 χρονια σε αυτην την εταιρια για την αγορα και μονο 3 μηχανων , 45.000 ευρω, ![]() δεν με βλεπω να συνεχιζω με αυτην την εταιρια, δυστηχως θα το σκεφτω πολυ σοβαρα στην επομενη αγορα μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εαν συνεχιζουν το ιδιο, τοτε θα στειλω και εξω, και βλεπουμε, παντως δεν περιμενω και πολλα, εδω στο ελλαντα μας εχουν για κλωτσιες, αν αυτο γινοταν σε καμμια αγγλια, γερμανια, με εναν δικηγορο τους επαιρνες και τα σωβρακα (ελατωματικο προιον με αποτελεσμα τραυματισμο περαστικου ή προκληση ζημιας σε τριτους ή ακομα και στον ιδιο τον οδηγο γιατι οταν σπασει δεν θα σε ειδοποιησει και μπορει να σου πλακωσει κανα ποδι) εδω στην αγγλια ειχε ανοιξει αλυσιδα εν κινηση σε σουπερσπορ μηχανακι, και φευγει απο την ροδα και σκοτωνει ενα μωρακι μεσα σε καροτσι που περιμενε η μανα για να περασει απεναντι τον δρομο, δεν εφταιγε βεβαια ο οδηγος, αλλα ηταν ελατωματικη η αλυσιδα, την σκισανε την εταιρια, πληρωσε τα μαλλιοκεφαλα της για αποζημιωση, εδω απλα δεν θα την πληρωνε κανεις στην καλυτερη(θα απζημιωνε η ασφαλιστικη), και στην χειροτερη θα την πληρωνε ο οδηγος, αλλα η εταιρια ποτε |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΞΕΝΟΝ!! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-03-2011 19:50 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΕΛΕ | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 22-09-2010 21:16 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ | ENtouristas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 07-04-2010 19:29 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 21:10 |