GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-04-2011, 12:05
J-P-HELLAS Ο/Η J-P-HELLAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΧΑΡΝΕΣ
Μoto: HP2 ENDURO honda sh300
Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ STAND HP2 ENDURO

οπως λεει και ο τιτλος, δυστηχως υπαρχει σοβαρο θεμα με το σταντ του hp2, και ειδικοτερα με την βαση αυτου,
η βαση ειναι φτιαγμενη απο αλουμινιο και εκει που βιδωνει το σταντ λογω βαρους της μηχανης εχει αρχισει να λυγιζει η βαση και το αποτελεσμα ειναι να μου σπασει τον διακοπτη του σταντ, και σε λιγο θα κοπει τελειως γιατι οπως το εψαξα στο ιντερνετ τελικα σε ολα εχουν κοψει, το ανταλλακτικο ειναι πλεον απο σιδερο, αφου ειδαν οτι ειχαν κανει μκια κατασκευαστικη,
αλλά δεν υπαρχει ανακληση, οποτε πρεπει να τα πληρωσω απο την τσεπη μου γιατι εχει περασει εδω και ενα εξαμηνο η εγγυηση,
το μηχανακι εχει μονο 8000 χλμ
τιμη περιπου 400 ευρω, διακοπτης , βαση και διαφορα ψιλολογια, για κατασκευαστικο λαθος της εταιριας.
μηπως καποιος κατοχος hp2 ειχε το ιδιο θεμα? και πως το ελυσε εκτος εγγυησης?
οι φωτο αυτες ειναι απο περιπτωσεις αλλων ανα τον κοσμο

εδω ειναι αριστερα το σωστο και δεξια πως γινεται απο το βαρος
IMG_9148.JPG
εδω εχει κοπει τελειως
IMG_5968.jpg
και εδω ο αντικαταστατης, πλεον σε σιδερο
P8280001.jpg
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 12:28
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ STAND HP2 ENDURO

Σε τόρνο δεν μπορείς να το κατασκευάσεις ????

Λέω εγώ τώρα για κοίτα και εκεί σίγουρα αν γίνετε θα γλιτώσεις πολλά .

Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 12:42
Senior Member

σιγουρα θα γινεται, αλλα πιο πολυ το αναφερω μην τυχον και καποιος αλλος παθων, τον εχει καλυψη εκτος εγγυησης η εταιρια,
η βαση κοστιζει 135+φπα, και ο διακοπτης 120+φπα, συν τα διαφορα μπιμπλικια(εκτος απο το ιδιο το σταντ)
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 15:21
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Αραγε τους ηταν δυσκολο να κολλησουν ενα σιδερενιο τριγωνακι πανω στον σκελετο της μοτοσυκλετας αντι να σχεδιασουν και να κατασκευασουν ενα ανεξαρτητο βιδωτο εξαρτημα που κοστιζει ακριβα και ειναι ευθραυστο.

Δεν νομιζω η διαφορα βαρους μεταξυ του τριγωνου απο αλουμινιο με τη βιδα και του σιδερενιου θα ειναι πανω απο 100 γραμμαρια!
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 15:15
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

NA ΓΙΑΤΙ BMW !!!!

ειμου κε γω παθων ειχα το ιδιο προβλημα κε μου τα αντηκατεστησαν ολα ! δωρεαν(ομος μου αλλαξαν λαδι φυλτρο με 50 ευρο ) κε μαληστα μου εφεραν 2 σταντ διοτι νομησαμε στην αντιπροσοπια οτι το προβλημα ητα στο σταντ κε το κοψαμε το μακρηναμε κε ματα ανακαληψαμε οτι το προβλημα ητα στην βαση
ετση αντικατασταθηκε το σταντ (2) η βαση κε ο διακοπτης
αν εληξε η εγκηιση αν θελου εφοσο διατηρης καλες σχεσηςπολυ πηθανο να καμου χρηση του δυκεοματος καλη θεληση
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2011, 15:26
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
NA ΓΙΑΤΙ BMW !!!!

ειμου κε γω παθων ειχα το ιδιο προβλημα κε μου τα αντηκατεστησαν ολα ! δωρεαν(ομος μου αλλαξαν λαδι φυλτρο με 50 ευρο ) κε μαληστα μου εφεραν 2 σταντ διοτι νομησαμε στην αντιπροσοπια οτι το προβλημα ητα στο σταντ κε το κοψαμε το μακρηναμε κε ματα ανακαληψαμε οτι το προβλημα ητα στην βαση
αν εληξε η εγκηιση αν θελου εφοσο διατηρης καλες σχεσηςπολυ πηθανο να καμου χρηση του δυκεοματος καλη θεληση
ολα αυτα εκτος εγγηισης
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2011, 19:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
NA ΓΙΑΤΙ BMW !!!!

στην αντιπροσωπεια ειχα παει για σερβις και το ειδαμε,
τα τρια ανταλλακτικα που ειναι για ανακληση τα ειδαμε (μια βιδα στην κοντρα του διαφορικου εμπρος, η τσιμουχα στην βιδα πληρωσεως βαλβολινης στο διαφορικο, και κατι στο δοχειο υγρων φρενων, και τα περιμενουμε απο γερμανια), αλλα για το σταντ τιποτα, οποτε δεν μπορει να κανει τιποτα,
ουτε η καλη θεληση δεν παιζει και εχω καλες σχεσεις, και 2 μηχανες κανω σερβις εκει , και η μια εχει αγοραστει απο εκει, θα προσπαθησω με τιποτα email στα κεντρικα εδω ελλαδα και μηπως στειλω και γερμανια,
θα δουμε,
αντε και καλη ανασταση και καλο σουβλισμα

Last edited by J-P-HELLAS; 23-04-2011 at 19:51.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 15:05
Senior Member

λοιπον, ανακεφαλαιωνουμε,
δυστηχως οι ανθρωποι στην bmw (στα κεντρικα, οχι ο αντιπροσωπος ,μηχανικος)
ειναι για τα μπαζα,
σε ολο τον κοσμο τα εχουν αλλαξει σαν ελατωματικα(εννοω την βαση του σταντ)
εδω στην ελλαδα δεν τους εχει ξανατυχει, δεν εχουν ακουσει γενικως τιποτα για το θεμα,
και φυσικα ειναι δικη μου υπαιτιοτητα γιατι λενε οτι καθομαι πανω στο μηχανακι με ανοιχτο το σταντ, εδω χωρις σταντ και δεν μπορεις να ανεβεις καλα, καλα και εγω ανεβαινω και καθομαι σαν τα κοκορια επανω και αγναντευω, τι αλλο θα ακουσουμε.
λυπαμαι ειλικρινα για την αντιμετωπιση σε αυτο το θεμα,
εχω δωσει μεχρι τωρα σε 10 χρονια σε αυτην την εταιρια για την αγορα και μονο 3 μηχανων , 45.000 ευρω,
δεν με βλεπω να συνεχιζω με αυτην την εταιρια, δυστηχως θα το σκεφτω πολυ σοβαρα στην επομενη αγορα μου
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 15:13
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Αφου απο ελαντα σου λενε (κατα τα λεγομενα σου) παπαριες......εχεις κανει καμια κίνηση με μαμα Γερμανιανα παρεις και μια δευτερη γνώμη?
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 15:49
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφου απο ελαντα σου λενε (κατα τα λεγομενα σου) παπαριες......εχεις κανει καμια κίνηση με μαμα Γερμανιανα παρεις και μια δευτερη γνώμη?
αυτα μου ειπε ο μηχανικος οτι του ειπαν απο τα κεντρικα, τωρα εστειλα email στα κεντρικα ( το πιο πανω), αντε να δουμε θα μου απαντησουν??
εαν συνεχιζουν το ιδιο, τοτε θα στειλω και εξω, και βλεπουμε,
παντως δεν περιμενω και πολλα, εδω στο ελλαντα μας εχουν για κλωτσιες, αν αυτο γινοταν σε καμμια αγγλια, γερμανια, με εναν δικηγορο τους επαιρνες και τα σωβρακα (ελατωματικο προιον με αποτελεσμα τραυματισμο περαστικου ή προκληση ζημιας σε τριτους ή ακομα και στον ιδιο τον οδηγο γιατι οταν σπασει δεν θα σε ειδοποιησει και μπορει να σου πλακωσει κανα ποδι)

εδω στην αγγλια ειχε ανοιξει αλυσιδα εν κινηση σε σουπερσπορ μηχανακι, και φευγει απο την ροδα και σκοτωνει ενα μωρακι μεσα σε καροτσι που περιμενε η μανα για να περασει απεναντι τον δρομο, δεν εφταιγε βεβαια ο οδηγος, αλλα ηταν ελατωματικη η αλυσιδα, την σκισανε την εταιρια, πληρωσε τα μαλλιοκεφαλα της για αποζημιωση, εδω απλα δεν θα την πληρωνε κανεις στην καλυτερη(θα απζημιωνε η ασφαλιστικη), και στην χειροτερη θα την πληρωνε ο οδηγος, αλλα η εταιρια ποτε
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης