![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι κάτοχος ενός f 650 gstwinκαι τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι αν είναι καλή ιδέα να αλλάξω αναρτήσεις. Έχω οδηγήσει αρκετές φορές το f 800 gsκαι οι αναρτήσεις του είναι μακράν καλύτερες . Η πραγματικότητα είναι πως θα ήθελα να δώσω το δικό μου και να πάρω το 800 βέβαια οι καιροί είναι πονηροί και κάποια χιλιάρικα που θα έδινα για την ανταλλαγή με προβληματίζουν. Επειδή δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτή η αλλαγή και αν θα υπάρξει αισθητή διαφορά που θα δικαιολογεί το κόστος θα ήθελα τις απόψεις σας .
Μια και λέω για κόστος¨,,, έως πόσο μπορεί να φτάσει μια τέτοια εργασία και μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα να πάω κατευθείαν για το 800. Σημείωση : ο λόγος που ανοίγω αυτή την συζήτηση είναι διότι θέλω να το βελτιώσω όσο αναφορά τις offroadδυνατότητες του. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε ξενο φορουμ ειδα καποιον και το εχει κανει.
Εβαλε μια ohlins αναρτηση πισω με θεαματικα αποτελεσματα οπως λεει! Να σου πω οτι το μηχανακι σηκωθηκε 3-4 ιντσες και το ειχε αποκλειστικα για χωμα. Οσο για το κοστος που λες δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι τεχνικοι του φορουμ θα ξερουν να σου απαντησουν!! Σκεφτεσαι αλλαγη μπροστα πισω? |
|
|
|||
|
|||
|
800αρι ως προς τις αναρτήσεις δεν πρόκειται να γίνει.
|
|
|
|||
|
|||
|
κάποια πρόταση?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως μπαίνει η πίσω ανάρτηση του 800 στο 650 twin ?
'Οσο για μπροστά το κόστος αλλαγής ελατηρίων και λαδιού με wp πχ είναι μικρό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Η φιλοσοφία της ανάρτησης του 800αριου είναι διαφορετικής τεχνολογίας και νοοτροπίας. Μην ξεχνάμε ότι το 800αρι έχει μπροστά up side down αναρτήσεις με μεγαλύτερη διάμετρο καλαμιών και μεγαλύτερη διαδρομή. Για την ανάρτηση πίσω δεν γνωρίζω.
Υ.Γ. Ημουν κάτοχος 800αριου και είχα καβαλήσει και το 650αρι, λυπάμαι αλλά η διαφορά τους ήταν τεράστια σε όλα τα σημεία. |
|
|
|||
|
|||
|
τις γνωρίζω τις διαφορές, δεν επιδιώκω να το κανω 800αρι ,απλά θέλω να ξέρω αν παίρνει βελτίωση με κάποιο λογικό κόστος
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιθανόν αυτό που προτείνει ο geod, δηλαδή κάποια καλύτερης ποιότητας ανάρτηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
αλλαζεις εμπρος ελατηρια και πισω αμορτισερ με white power ή ohlins,
και εχεις μια πολυυυυ καλυτερη αναρτηση και γενικα στησιμο ολης της μηχανης, δεν θα ειναι και σαν το 800αρι, αλλα δεν θα εχεις και προβλημα στο χωμα το κοστος δεν το ξερω ακριβως αλλα υπολογισε πανω απο 600-700 ευρω μαζι με τα εργατικα Last edited by J-P-HELLAS; 29-02-2012 at 21:21. |
|
|
|||
|
|||
|
δηλαδή κάτι τετοιό για την πίσω http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...F%82-wp-27433/ και ελατηρια μπροστά ????
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαρροή λαδιού σε F650GS (twin) | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 17-02-2011 11:39 |
| Χαρτογράφηση(;) F650 GS twin σε F800 | renovatio | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 05-01-2011 00:51 |
| Ανακλησεις F650 GS TWIN/F800 GS | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-04-2010 21:32 |
| Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 13:21 |
| Λειτουργία ABS σε F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 19-01-2010 17:26 |