GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-02-2011, 18:43
paros Ο/Η paros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: ΠΑΡΟΣ
Προεπιλογή Διαρροή λαδιού σε F650GS (twin)

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα διαπίστωσα διαρροή λαδιού από τη φλάτζα, είμαι στα 12500km και είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Η πρώτη ήταν περίπου στα 5000km. Πήρα τ/φ στο συνεργείο και μου είπαν να περάσω να το κοιτάξουν και να την αλλάξουν πάλι διότι έχει έρθει καινούρια παρτίδα με νέες φλάτζες από Γερμανία. Νομίζω ότι η BMW θα έπρεπε να είχε κάνει ανάκληση των συγκεκριμένων μοντέλων για επιδιόρθωση και όχι να περιμένω να μου συμβεί. Σκέφτομαι αν ήμουν ταξίδι ή αν μου συνέβαινε καλοκαίρι-διακοπές σε κάποιο νησί...
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 18:54
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Διαρροή λαδιού σε F650GS (twin)

Σε κάποιους συνέβει και τρίτη φορά και όλα έληξαν καλώς. με αυτό δεν δικαιολογώ την BMW. Πάντως ανάκληση είχε γίνει, αν πρόκειται για μοντέλα 08-09
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 20:49
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Το ίδιο είχα και εγώ και όταν πήγα πριν μία εβδομάδα για άλλη δουλειά στο συνεργείο το είδαν και μου την άλλαξαν.Πάντως όταν υπάρχει ανάκληση και δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα , δεν ειδοποιούν αλλά στο λένε όταν πας για κάτι άλλο.Εκτός αν παίρνεις τηλ.όποτε θέλεις και ρωτάς αν υπάρχει κάποια ανάκληση για το μοντέλο σου με βάση τον αριθμό πλαισίου.
Reply With Quote
Παλιό 12-02-2011, 16:36
giorgos.1979 Ο/Η giorgos.1979 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Τριαδι, Θεσσαλονικη
Μoto: CBR 600F

To ιδιο και σε μενα. Δακρυσμα στη φλατζα κεφαλης ειμαι στα 16000 χλμ. Ευτυχως ειναι λιγο και λεω να το αφησω για το σερβις των 20000 που θα γινει και ρυθμιση βαλβιδων ,και θα λυθει ουτως η αλλως.
Reply With Quote
Παλιό 12-02-2011, 19:49
bill 800gs Ο/Η bill 800gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μoto: BMW F800GS - YAMAPA WR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giorgos.1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
To ιδιο και σε μενα. Δακρυσμα στη φλατζα κεφαλης ειμαι στα 16000 χλμ. Ευτυχως ειναι λιγο και λεω να το αφησω για το σερβις των 20000 που θα γινει και ρυθμιση βαλβιδων ,και θα λυθει ουτως η αλλως.
Η φλαντζα που ''δακρυζει'' ειναι του καπακιου των βαλβιδων και οταν αλλαχτει καλο ειναι να μπει και φλαντζοκολλα.

Η φλαντζα κεφαλης ειναι πολυ σοβαροτερη ζημια
Reply With Quote
Παλιό 12-02-2011, 21:08
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R

Τα ίδια και στο δικό μου μηχανάκι. Από τα 14.000 χάνει λίγο λαδάκι αλλά όχι αρκετό για να λερώνει τα ρούχα μου κιόλας... Είμαι στα 20.000 σχεδόν, σύντομα θα κάνω σέρβις για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τώρα πια λογικά έχει λυθεί αυτό το (γελοίο κατά τη γνώμη μου) πρόβλημα από την BMW. Πάντως και 10.000 χιλιόμετρα να κάνει κάποιος με αυτό το πρόβλημα δε παθαίνει το μοτέρ τίποτα. Η διαροή λαδιού (σε όσες περιπτώσεις έχω υπόψιν μου) είναι πολύ μικρή για να δημιουργεί πρόβλημα στο κινητήρα.
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2011, 12:52
Member

Παιδιά καλημέρα, πήγα σήμερα στην BMW για αλλαγή φλάτζας όπως σας είχα πεί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βάλουν στην εγγύηση γιατί έχει λήξει. Το μηχανάκι το έχω 2,5 χρόνια περίπου αλλά έχω μόνο 12500km, είναι δυνατόν με τόσα λίγα km να παρουσιάσει ξανά διαρροή και να μην με καλύπτουν επειδή έχουν περάσει τα 2 χρόνια της εγγύησης ? Εκνευρίστηκα μαζί τους και λέω να μιλήσω με Γερμανία... Εσείς τι λέτε ?
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2011, 14:12
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paros Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά καλημέρα, πήγα σήμερα στην BMW για αλλαγή φλάτζας όπως σας είχα πεί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βάλουν στην εγγύηση γιατί έχει λήξει. Το μηχανάκι το έχω 2,5 χρόνια περίπου αλλά έχω μόνο 12500km, είναι δυνατόν με τόσα λίγα km να παρουσιάσει ξανά διαρροή και να μην με καλύπτουν επειδή έχουν περάσει τα 2 χρόνια της εγγύησης ? Εκνευρίστηκα μαζί τους και λέω να μιλήσω με Γερμανία... Εσείς τι λέτε ?
Ξανά; δηλαδή στο είχαν επισκευάσει το πρόβλημα υποτίθεται ε; Έλεος!!! Εννοείτε είναι απαράδεκτοι και πρέπει να το καλύψουν! Προφανώς δεν το επισκευάσανε σωστά να τους πεις! Για στείλε καμιά επιστολή και στο MOTO για παράδειγμα και όχι μόνο να τους κάνεις λίγο διαφήμιση και να πεις εδώ πιο μαγαζί είναι να ξέρουμε να το αποφεύγουμε...

Last edited by Markas; 14-02-2011 at 14:15.
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2011, 14:59
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paros Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν ποσο καιρο σου ειχαν αλλαξει την λαστιχενια φλατζα;
Σιγουρα δεν θα εχουν περασει δυο χρονια, ετσι δεν ειναι;
Ειχαν βαλει φλατζοκολλα;
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2011, 16:23
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν ποσο καιρο σου ειχαν αλλαξει την λαστιχενια φλατζα;
Σιγουρα δεν θα εχουν περασει δυο χρονια, ετσι δεν ειναι;
Ειχαν βαλει φλατζοκολλα;
Σωστά, όπως το λες φιλαράκο, μου είχαν βάλει φλατζόκολλα πριν 7 μήνες περίπου και είχα τότε γύρω στα 5000km. Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να με καλύψουν διότι δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός και ούτε πολλα km έχω κάνει από τότε. Anyway με πληροφόρησαν μετά ότι θα μιλήσουν με τα ''κεντρικά'' της BMW και επειδή δεν έχω πολλά km που να δικαιολογούν τη φθορά, θα τους ζητήσουν να το περάσουν στην εγγύηση. Αναμένω λοιπόν την απάντησή τους.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης