![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα διαπίστωσα διαρροή λαδιού από τη φλάτζα, είμαι στα 12500km και είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Η πρώτη ήταν περίπου στα 5000km. Πήρα τ/φ στο συνεργείο και μου είπαν να περάσω να το κοιτάξουν και να την αλλάξουν πάλι διότι έχει έρθει καινούρια παρτίδα με νέες φλάτζες από Γερμανία. Νομίζω ότι η BMW θα έπρεπε να είχε κάνει ανάκληση των συγκεκριμένων μοντέλων για επιδιόρθωση και όχι να περιμένω να μου συμβεί. Σκέφτομαι αν ήμουν ταξίδι ή αν μου συνέβαινε καλοκαίρι-διακοπές σε κάποιο νησί...
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε κάποιους συνέβει και τρίτη φορά και όλα έληξαν καλώς. με αυτό δεν δικαιολογώ την BMW. Πάντως ανάκληση είχε γίνει, αν πρόκειται για μοντέλα 08-09
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο είχα και εγώ και όταν πήγα πριν μία εβδομάδα για άλλη δουλειά στο συνεργείο το είδαν και μου την άλλαξαν.Πάντως όταν υπάρχει ανάκληση και δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα , δεν ειδοποιούν αλλά στο λένε όταν πας για κάτι άλλο.Εκτός αν παίρνεις τηλ.όποτε θέλεις και ρωτάς αν υπάρχει κάποια ανάκληση για το μοντέλο σου με βάση τον αριθμό πλαισίου.
|
|
|||
|
|||
![]()
To ιδιο και σε μενα. Δακρυσμα στη φλατζα κεφαλης ειμαι στα 16000 χλμ. Ευτυχως ειναι λιγο και λεω να το αφησω για το σερβις των 20000 που θα γινει και ρυθμιση βαλβιδων ,και θα λυθει ουτως η αλλως.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η φλαντζα κεφαλης ειναι πολυ σοβαροτερη ζημια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ίδια και στο δικό μου μηχανάκι. Από τα 14.000 χάνει λίγο λαδάκι αλλά όχι αρκετό για να λερώνει τα ρούχα μου κιόλας... Είμαι στα 20.000 σχεδόν, σύντομα θα κάνω σέρβις για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τώρα πια λογικά έχει λυθεί αυτό το (γελοίο κατά τη γνώμη μου) πρόβλημα από την BMW. Πάντως και 10.000 χιλιόμετρα να κάνει κάποιος με αυτό το πρόβλημα δε παθαίνει το μοτέρ τίποτα. Η διαροή λαδιού (σε όσες περιπτώσεις έχω υπόψιν μου) είναι πολύ μικρή για να δημιουργεί πρόβλημα στο κινητήρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα, πήγα σήμερα στην BMW για αλλαγή φλάτζας όπως σας είχα πεί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βάλουν στην εγγύηση γιατί έχει λήξει. Το μηχανάκι το έχω 2,5 χρόνια περίπου αλλά έχω μόνο 12500km, είναι δυνατόν με τόσα λίγα km να παρουσιάσει ξανά διαρροή και να μην με καλύπτουν επειδή έχουν περάσει τα 2 χρόνια της εγγύησης ? Εκνευρίστηκα μαζί τους και λέω να μιλήσω με Γερμανία... Εσείς τι λέτε ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by Markas; 14-02-2011 at 14:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σιγουρα δεν θα εχουν περασει δυο χρονια, ετσι δεν ειναι; Ειχαν βαλει φλατζοκολλα; |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά, όπως το λες φιλαράκο, μου είχαν βάλει φλατζόκολλα πριν 7 μήνες περίπου και είχα τότε γύρω στα 5000km. Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να με καλύψουν διότι δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός και ούτε πολλα km έχω κάνει από τότε. Anyway με πληροφόρησαν μετά ότι θα μιλήσουν με τα ''κεντρικά'' της BMW και επειδή δεν έχω πολλά km που να δικαιολογούν τη φθορά, θα τους ζητήσουν να το περάσουν στην εγγύηση. Αναμένω λοιπόν την απάντησή τους.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tutorial: Αλλαγή λαδιού διαφορικού σε BMW R51/3 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 20-11-2010 21:02 |
Θερμοκρασία λαδιού κινητήρα σε 1200gs | jimboy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-08-2010 14:19 |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 12:21 |
F650gs twin | gripis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 20-03-2010 20:37 |
Λειτουργία ABS σε F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 19-01-2010 16:26 |