![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια να ρωτησω κατι που ειναι λιγακι κουτο θελω.. Μου ειπαι ενας φιλος με ενα 1150gs oτι υπαρχει τροπος να κανεις reset στο abs χωρις απαρετητα εγκεφαλο συνεργειου. Ξερει μηπως κανεις κατι? Ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου ειπε.. Συγνωμη για το λαθακι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.advrider.com/Wisdom/ABSRe...cedurev1.0.pdf
egw exw balei diakoptaki na to kanw xwris na anoigw sela |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει
Δεν παίρνει παραπάνω από 3λεπτά. Τώρα κατά πόσο είναι ασφαλές, δεν ξέρω. Εγώ το έχω κάνει 2φορές. |
|
|||
|
|||
![]()
είναι μια χαρά ...
εγω επιδει εχς προβλημα υπερθέρμανσης με το ABS έχω βάλει διακοπτάκι και δεν ανοίγω την σέλα ...αν θέλεις πληροφορίες ρώτα ελεύθερα ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() φωτο για την πατέντα σε νεο θεμα να υπάρχει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι έλεγα κι εγώ πως είμαι μάγκας οου είχα το συνδετηράκι και ένα καλωδιάκι πάντα στα εργαλεία...Βασικά σε ρίξιμο με μηδέν χιλιόμετρα αν είναι αναμμένο βγάζει σφάλμα μάλλον λόγω ανάγνωσης πτώσης της στάθμης των υγρών φρένων. Πάντως 3-4 φορές το έχω κάνει κι εγώ, είναι από τα πρώτα μου μαθήματα στο 1150... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ABS faults
Εδώ έχει και τρόπο διάγνωσης με ένα LED αν βάλεις παράλληλα το LED με ένα διακοπτακι μπορείς να κάνεις και διάγνωση και RESET πχ μετράς τα αναβοσβήματα του LED και μεταφράζονται σε βλάβη οπως ο πίνακας . front pressure modulator 2. rear pressure modulator 3. front wheel speed sensor 4. rear wheel speed sensor 5. battery voltage too low 6. ABS relay 7. ABS control unit 8. sensor gap front or rear, or other outside influence 9. <unknown, but seems to exist> 16. Failed plunger test, persistent εμενα ανάβει 7 φορές άρα μονάδα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πιάνει το χέρι μπορείς να το βάλεις και στον πίνακα οργάνων .....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ευχαριστω πολυ. Αν και δεν εχω master στα αγγλικα, νομιζω πως θα τα καταφερω. Ευχαριστω πολυ και παλι.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψάχνω ντεπόζιτο από 1150 gs adv 30 λίτρα | sokin | Ζήτηση | 1 | 06-11-2010 18:08 |
ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΝΗΣΙΑ GSA ADV 1150 | ANASTAZ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 01-11-2010 21:07 |
ΑΝΑΡΤΗΣΗ GS 1150 ADV | PACO | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 12-05-2010 18:07 |
Οδηγίες για soft reset και hard reset από το www.hardreset.eu | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 02-02-2010 18:12 |
Γίνεται reset στο "LAMPR"? | gemara | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 04-01-2010 20:34 |