![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ´αρχην να ξεκαθαρησω πως ΔΕΝ πουλαω το GS μου αλλα είμαι λίγο προβληματισμένος κ σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας.
Τις τελευταίες μέρες γονείς κ γυναίκα με έχουν ζαλίσει να δώσω το GS μου. Ο λόγος κ καλα είναι ότι δεν το χρησιμοποιω κ ότι το έχω ολοι μέρα στο γκαράζ να πιάνει χώρο κ ότι το βγάζω μια φορα την εβδομάδα, οτι δεν ειναι μηχανακι για βολτα κ αλλα τέτοια. Φυσικα εμένα δεν ιδρώνει το αυτι μου κ αν κάποια στιγμη το δώσω θα είναι καθαρα οικονομικοί οι λόγοι. Απο εκει κ πέρα όμως με έβαλαν στο τρυπακι να σκεφτώ τι θα μπορούσα να πάρω μετα το GS κ κατεληξα στα εξής συμπέρασματα. Α) Στη κατηγορία του δε παίζει κάτι καλύτερο (πρωσωπικη άποψη, δέχομαι φυσικα κ αντιρρήσεις) συνεπως θα έπρεπε να επιλέξω απο αλλη κατηγορία. Β) έχουν δίκιο πως το GS πρέπει να είναι στο δρόμο κ όχι στο γκαράζ κ αν ήθελα μηχανάκι βόλτας, να διαλεγα κάτι άλλο. Κάπου εδω να πω πως αλλάζω μηχανη μια φορα το χρόνο κ ότι το GS είναι η εξαίρεση του κανόνα. Είναι το πρώτο δίτροχο που δεν με απασχολεί αν θα περάσω αλλα 2-3-5 χρόνια μαζι του. Εσείς αν έπρεπε να αλλάξετε μηχανη, χωρίς να σας επηρεάζει η κατηγορία η το είδος της μηχανής, τι θα πέρνατε; Μετα το GS τι;;; |
|
|