![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βρίσκετε κανένας στην Νάουσσα? Γράφει κανένας από εκεί?
Τώρα που βγάζουν και τα τσίπουρα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τηλ έχω στο προφίλ
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοτζαμαν Νεμέα δεν σε κάνει βρε φίλε Κώστα???
Τσίπουρα από Νάουσσα? Η βρήκες κανα καλό γατάκι κει πάνω και θες ινσπέκτορα???????????????
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω συγγένεια εδώ και σκέφτηκα μπας και είναι κανένας από Νάουσσα.
Όμορφη πόλη παιδιά και ωραίοι άνθρωποι. |
|
|
|||
|
|||
|
κου#####στες ειναι.... ελα βεροια να κερασω καφε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανέμορφη πόλη φιλαράκι... Αλλά από τσίπουρα, δεν φημίζεται.... Αλλά από μεζέδες..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!! Για κατέβα πιο νότιο λίγο, να ειδείς τι σημαίνει τσίπουρο "τράγιο"!!! Σου το έχω τάξει αλλωστε από το Σοφικό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νάουσα 2011
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Συνήθως οι διπλανές πόλεις-χωριά έχουν μια αντιπαλότητα. Πολλές φορές άδικη γιατί υπάρχει κοινή αγορά, συγγένεια και κοινά θέλω. Και στο διπλανό μου χωριό αν έρθεις θα σου πουν είναι ######## στο δικό μου χαχαχα. Αν βρεθήτε όμως π.χ. Αθήνα, ένας από Βέροια και ένας από Νάουσσα, θα πείτε (και καλά θα κάνετε) Βόρεια Ελλάδα ρε σεις, ή που είσαι ρε πατριώτη.. κλπ κλπ Σωστά?? Βέροια πέρασα για Πρόδρομο, αλλά δεν είδα και πολλά. Την επόμενη φορά, αλλά κ εσύ άργησες να δεις το θέμα χαχαχα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ι) Είμουν μέσα στην πηγή (20ετία παλαίωση) ιι) τα καζάνια δεν σταμάτησαν (3πλη απόσταξη) ιιι) την επόμενη μέρα βάλαμε και ορχηστρα, πάνω στο καζάνι ![]() Μιλάμε για πανηγύρια.... Last edited by kostas_366; 20-10-2012 at 00:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by ARGI; 20-10-2012 at 10:19. |
|
|
|||
|
|||